11 Μαρτίου 2021

Από covid “έφυγε” ο Π. Δαμασκηνός στη μονή Οδηγήτριας στην Τιθορέα


Άλλα τρία μέλη της συγκεκριμένης μοναστικής κοινότητας έχουν προσβληθεί από κορονοϊό

11 Μαρτίου, 2021


Σε κορονοϊό οφείλεται η εκδημία του μοναχού πατρός Δαμασκηνού στην Ιερά Μονή Παναγίας Οδηγήτριας Παρνασσού στην Τιθορέα , ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών σήμερα το πρωί.

Ωστόσο, η διασπορά στη Μονή δεν σταματάει εκεί. Ένας ακόμα μοναχός έχει προσβληθεί από τη νόσο και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Θήβας, , ενώ θετικές διαγνώστηκαν και δυο τουλάχιστον μοναχές από το Μετόχι της Μονής στο Μόδι!

Η ανακοίνωση της Μονής αναφέρει

Σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες εκοιμήθει εν Κυρίω ο αδελφός της Μονής μας , π. Δαμασκηνός από την ασθένεια του κορωνοϊού , ο οποίος ταλαιπωρούνταν από υποκείμενο καρδιακό νόσημα. Ενημερώνοντας τις αρμόδιες υπηρεσίες και ακολουθώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες από την Πολιτική Προστασία, κλιμάκιο των υπηρεσιών ήρθε και συνέλεξε το σκήνωμα του κεκοιμημένου μοναχού για εξέταση. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εγκαρδίως για τη βοήθειά τους, τη Δήμαρχο Αμφίκλειας-Ελάτειας , κ. Αθανασία Στιβακτή, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Τιθορέας κ. Γεώρ. Τσαρούχα , τον διευθυντή του κέντρου υγείας Αμφίκλειας κ. Λεπενό, την αστυνομική διεύθυνση του Τοπικού Τμήματος της περιοχής μας , καθώς επίσης και τα πνευματικά μας παιδιά για τη συμπαράστασή τους. 

I parnassos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin