14 Μαρτίου 2020

Αρνητικό και το ύποπτο κρούσμα στους Δελφούς


Κορωνοϊός: Τα συγχαρητήρια του Αμερικανού πολίτη στο ΕΣΥΗ εκδρομή στους Δελφούς και η περιπέτεια με τον κορωνοϊό.

Ο λόγος για έναν 68χρονο Αμερικανό, ο οποίος ήταν μέλος ενός γκρουπ, που την Πέμπτη από τις Μυκήνες πήγε εκδρομή στους Δελφούς.Εκεί ο ηλικιωμένος παρουσίασε κάποια συμπτώματα ίωσης τα οποία χαρακτηρίστηκαν ύποπτα με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις Υγειονομικές Υπηρεσίες της 5ης ΥΠΕ.

Διασώστες του ΕΚΑΒ με ειδικές στολές, ακολουθώντας κατά γράμμα το πρωτόκολλο, έφτασαν αργά το βράδυ της Πέμπτης στους Δελφούς και παρέλαβαν τον 68χρονο, τον οποίο μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Άμφισσας.

Εκεί ο ασθενής μπήκε στο ειδικό δωμάτιο απομόνωσης, ενώ οι γιατροί του πήραν το επίχρισμα, το οποίο έστειλαν στο Εργαστήριο Αναφοράς του Ινστιτούτου Παστέρ.

Ταυτόχρονα τα υπόλοιπα 28 μέλη του γκρουπ παρέμειναν σε περιορισμό στο ξενοδοχείο, όπου είχαν καταλύσει στους Δελφούς.

Το μεσημέρι της Παρασκευής βγήκε τα αποτέλεσμα από το Παστέρ και ευτυχώς ήταν αρνητικό δίνοντας έτσι αίσιο τέλος στην περιπέτεια του 68χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο 68χρονος Αμερικανός, πάρα την ταλαιπωρία του, δεν παρέλειψε να συγχαρεί όλους τους εμπλεκόμενους για την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν στην αντιμετώπιση της περιπέτειας της υγείας του.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin