10 Μαρτίου 2020

Τι θα ισχύσει για τους αγώνες το Σκ στον Παρνασσό?


ΜΕ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ


Προς τα σωματεία μέλη της ΕΟΧΑ


ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ


Θέμα: Επιβολή μέτρων απαγόρευσης σε αθλητικές διοργανώσεις της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού


Σε συνέχεια των αναφερόμενων στο ΦΕΚ 726/8-3-2052 οδηγιών και αποφάσεων των αρμόδιων υπουργείων, σας ενημερώνουμε για τις διαδικασίες που πρέπει να τηρηθούν στην διεξαγωγή των αγώνων χιονοδρομίας στο ΧΚ Παρνασσού.


Α) Δε Θα πραγματοποιηθούν οι συσκέψεις αρχηγών των αγώνων. Οι κληρώσεις Θα γίνουν από την οργανωτική επιτροπή των αγώνων.


Β) Απαγορεύεται η παρουσία κοινού στους αγώνες αυτούς, εκτός από του εμπλεκόμενους στον αγώνα, δηλαδή στελέχη, προπονητές, αθλητές.


Γ) Οι απονομές των αγώνων δε θα πραγματοποιηθούν. Οι νικητές Οα παραλαμβάνουν τα έπαθλά τους από την οργανωτική επιτροπή.


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ


Η παραλαβή των αριθμών των αθλητών της λίστας εκκίνησης του εκάστοτε αγώνα και η καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής στον αγώνα θα γίνεται στην έξοδο της καμπίνας στο 1950 του ΧΚ Παρνασσού από τούς αρχηγούς των ομάδων.

Ο έλεγχος της κάρτας υγείας των αθλητών θα πραγματοποιηθεί στην αφετηρία από τον Τεχνικό Εκπρόσωπο πριν την αναγνώριση.

Οι σύλλογοι θα πρέπει να ενημερώσουν την χρονομέτρη με email για τους αθλητές που ΔΕΝ θα συμμετέχουν, για να μην μπουν στη διαδικασία της κλήρωσης, μέχρι την Παρασκευή 13/3/2020 ώρα 19.00. Για όσους κληρώνονται θα καταβάλλεται το σχετικό αντίτιμο συμμετοχής αγώνα.

Με τιμή για το ΔΣ της ΕΟΧΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin