10 Μαρτίου 2020

Ποια σχολική μονάδα του Δήμου Δ.Α.Α. , ετοιμάζει εκδρομή εν μέσω έξαρσης του Κορονοϊού?





Μεγάλη αναστάτωση, όσο και τεράστια οργή επικρατεί  τις τελευταίες ώρες , σε γονείς περιοχής του ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α. (για ευνόητους λόγους δεν θα αναφέρω σε ποια σχολική μονάδα αναφέρομαι), όταν κλήθηκαν   να υπογράψουν τις σχετικές υπεύθυνες δηλώσεις για την πραγματοποίηση σχολικής εκδρομής , σε 3 εβδομάδες από σήμερα.

Μια σχολική εκδρομή , η οποία υπό άλλες συνθήκες  θα ήταν το πιο συνηθισμένο γεγονός του κόσμου, τώρα τείνει να γίνει το πιο "περίεργο σημάδι", για τις σκέψεις ορισμένων εκπαιδευτικών μας. 

Δεν είναι δυνατόν , εν αναμονή έξαρσης  του Κορονοϊού και όταν όλος ο κόσμος πλήττεται από αυτή την μάστιγα, όταν ήμαστε ένα  βήμα από το κλείσιμο των σχολείων και για την υπόλοιπη Ελλάδα, όταν όλοι συζητάμε μέτρα αυτοπροστασίας και άλλα , καθηγητές να εγκρίνουν πραγματοποίηση σχολικής εκδρομής στις 2/4/20.

Αν ειδικά σε αυτό τον παραλογισμό προσθέσουμε και τις υπόλοιπες απόπειρες για πραγματοποίηση και άλλων "περίεργων " εκδρομών , σε προηγούμενο χρονικό διάστημα (σ.σ. δεν υπήρχε το πρόβλημα με τον Κορονοϊό)  που αποφεύχθηκαν μετά τις αντιδράσεις γονέων , μάλλον θα αρχίσουμε να υποπτευόμαστε κάτι άλλο........κύριοι καθηγητές.

Υ.Γ. (1)
Γείτονα μου , ελπίζω να συμφωνείς μαζί μου,  μιας και θα είσαι από τους πρώτους που θα τους μεταφέρεις τα νέα.

Υ.Γ. (2) Στην φωτογραφία της ανάρτησης, το μικρό εικονίδιο θα έπρεπε να το τοποθετήσω διαφορετικά ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin