12 Μαρτίου 2020

Ποια μέτρα ελήφθησαν στον Δήμο ΔΑΑ?





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ

Ο Δήμος μας κρατώντας υπεύθυνη στάση, από την προηγούμενη βδομάδα, προχώρησε σε προληπτικά μέτρα στο πλαίσιο της γενικότερης προστασίας του πληθυσμού για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού.
Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε όλες τις σχολικές μονάδες, στο Δημαρχείο, στα ΚΕΠ, στα μουσεία και γενικά στους χώρους μαζικής συνάθροισης του Δήμου. Επίσης πάρθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την υγιεινή των εργαζομένων. Όλα τα παραπάνω πραγματοποιήθηκαν με την καθοδήγηση του ιατρού εργασίας και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς.
Επιπλέον ο Δήμος σε συνεννόηση με Ιερείς των ενοριών του Δήμου προχώρησε και στην απολύμανση εκκλησιαστικών χώρων.
Ακόμα ο Δήμος έχει τοποθετήσει containers στο Κέντρο Υγείας Διστόμου και στο Αλουμίνιο ώστε να εξετασθούν τα τυχόν ύποπτα κρούσματα, σε συνεργασία με το Αλουμίνιο της Ελλάδας και το Κέντρο Υγείας Διστόμου, χορηγία του Αλουμινίου της Ελλάδας.
Ο Δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας ενεργώντας με αίσθημα ευθύνης και νηφαλιότητα, συνιστά σε όλους τους πολίτες ψυχραιμία και να μην παρασύρονται από «φωνές» που μπορεί να σπέρνουν πανικό για επικοινωνιακούς λόγους.

ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ.

ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ.


     Ο Δήμαρχος
         Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας

    Ιωάννης Σταθάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin