13 Σεπτεμβρίου 2016

Ορμητικοί χείμαρροι εντός της ΑΡΑΧΩΒΑΣ. Βίντεο και φωτό.


Επιτακτική ανάγκη η διάνοιξη των αποχετεύσεων και τοποθέτηση φρεατίων






Η μεγάλη νεροποντή που έπληξε και την ΑΡΑΧΩΒΑ , την προηγούμενη εβδομάδα, ανέδειξε για πολλοστή φορά τα προβλήματα που υπάρχουν σε ορισμένες γειτονιές της ΑΡΑΧΩΒΑΣ.
Τα επαναλαμβανόμενα  ακραία καιρικά φαινόμενα σε συνδυασμό με κάποιες ανεπαρκείς τεχνικές κατασκευές, έχουν φέρει σε δύσκολη θέση κατοίκους της ΑΡΑΧΩΒΑΣ. Το βίντεο που υπάρχει στο τέλος αυτής της ανάρτησης, δείχνει την επικινδυνότητα 2 τέτοιων σημείων της ΑΡΑΧΩΒΑΣ.



Στο σοβαρό αυτό θέμα , είχαμε αναφερθεί και σε προηγούμενη ανάρτηση  (ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ )

Μέχρι ώρας, μιλάμε μόνο για δυσκολίες μετάβασης και για κάποια πλημμυρικά φαινόμενα .

Τι γίνετε όμως όταν θα έχουμε κάποια παράσυρση από τους ορμητικούς αυτούς  χειμάρρους ;
Μήπως οι ενέργειες αυτές θα έπρεπε να γίνουν άμεσα  ώστε με στοχευμένες παρεμβάσεις να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα αυτά στα συγκεκριμένα σημεία ;

Κατά την διάρκεια της τελευταίας νεροποντής, ο κεντρικός δρόμος της ΑΡΑΧΩΒΑΣ από τον φούρνο του ΚΕΦΑΛΑ έως την παιδική χαρά στον ΚΟΥΚΟΥΡΑ, ήταν στην κυριολεξία μια λίμνη και το ύψος του νερού είχε περάσει τα πεζοδρόμια, ενώ η κίνηση των αυτοκινήτων σε ορισμένες περιπτώσεις, διεκόπη. Σε άλλο σημείο της ΑΡΑΧΩΒΑΣ, καταστηματάρχες έπαιρναν τις σκούπες και έβγαζαν τα νερά μέσα από τα μαγαζιά τους.


           

Σε περιοχή  του κεντρικού δρόμου, οι κάτοικοι καταγγέλλουν το κλείσιμο κεντρικού φρεατίου και την τοποθέτηση των κάδων επάνω σε αυτό και που σε συνδυασμό με την ύπαρξη βουλωμένου και μικρού φρεατίου  στον παρακείμενο δρόμο,  μετατρέπουν το κεντρικό δρόμο της ΑΡΑΧΩΒΑΣ σε λίμνη σε κάθε τέτοιο καιρικό φαινόμενο. (βλέπε σχετικά τις ακόλουθες φωτό)










Ακολουθεί βίντεο :
                       

1 σχόλιο:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin