18 Φεβρουαρίου 2016

Νεκρός σε τροχαίο ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης. Δύο νεαρές γυναίκες τραυματίστηκαν


φωτό από την φετινή επίσκεψη του στην ΑΡΑΧΩΒΑ μαζι με τον ΡΕΜΟ 


Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί μετά από τροχαίο ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής παντελίδης. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, στις 08:20 στην Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού.


Το αυτοκίνητο που οδηγούσε κινούνταν από την πύλη του παλιού αεροδρομίου προς τη Βουλιαγμένης με μεγάλη ταχύτητα και κατέληξε στις μπάρες του δρόμου στη στροφή που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Όλα δείχνουν ότι έχασε τον έλεγχο, το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε δέντρο και στις μπάρες με αποτέλεσμα οι λαμαρίνες να τον τραυματίσουν θανάσιμα.

Αμέσως κλήθηκε στο σημείο το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Οι πυροσβέστες έκαναν περίπου μία ώρα να τον απεγκλωβίσουν από το όχημα

Το γεγονός επιβεβαίωσαν, αρχικά οι δύο νεαρές γυναίκες που ήταν στο αυτοκίνητο και έχουν τραυματιστεί (η μία σοβαρά) και ένας άνδρας του ΕΚΑΒ, ενώ το NEWS 247 επικοινώνησε με ανθρώπους του στενού του κύκλου, που επίσης επιβεβαίωσαν το περιστατικό. Η σορός έχει μεταφερθεί στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου αναγνωρίστηκε από τους γονείς του.

Τις τελευταίες ημέρες ο τραγουδιστής, ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, λόγω του σάλου που είχε προκληθεί για το τραγούδι του με αναφορά στα Κατεχόμενα.

==============================================================


Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016

Ρέμος -Παντελίδης αλλά και Μεϊμαράκης στην Αράχωβα.

ΡΕΜΟΣ – ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ: ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ!



Πηγή: http://e-hani.blogspot.com/2016/01/blog-post_16.html#ixzz40Vq9c5wX

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin