18 Φεβρουαρίου 2016

ΣΟΚ - Η κυβέρνηση σκοπεύει να στείλει 150 μετανάστες σε κάθε Δήμο.




Απίστευτη ομολογία του Δρίτσα με δηλώσεις στο ΑΠΕ. Η κυβέρνηση σκοπεύει να στείλει ένα μεγάλο όγκο μεταναστών στην επαρχία ώστε να μπορέσει να ανακουφιστεί η Αθήνα και να τους βάλει σε στρατόπεδα φιλοξενίας ή ακόμα και να τους αφήσει να .. περιφέρονται!


Ο Δρίτσας σοκάρει ομολογώντας - Παίρνουμε πρωτοβουλίες οι μετανάστες να διαχυθούν σε όλη την επικράτεια

Με δηλώσεις του στο ΑΠΕ ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, αλλά και σύζυγος της Τασίας Χριστοδουλοπούλου που είναι η φανερή υπεύθυνη αυτής της σημερινής κατάστασης με το ανοιχτό προσκλητήριο που έκανε την ίδια χρονικά στιγμή πέρσυ,αποκάλυψε το σχέδιο της κυβέρνησης.


"Η κυβέρνηση, για οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη υπάρξει, θα αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου η διαδικασία διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών να μην επιβαρύνει μονόπλευρα μία η δύο περιοχές, αλλά να διαχυθεί σε όλη την επικράτεια για να είναι διαχειρίσιμη με ανθρώπινους όρους".

Δηλαδή ομολογεί κανονικά ότι για να αποσυμφορεθεί λίγο η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας και γενικά η πρωτεύουσα, θα αρχίσει να στέλνει σε όλη την επαρχία μετανάστες και θα τους τοποθετεί σε κέντρα φιλοξενίας ή θα τους αφήνει ελεύθερους να πηγαίνουν όπου θέλουν στην Επικράτεια μέχρι να αφομοιωθούν από τις τοπικές κοινωνίες (αν είναι δυνατόν..).

Και όλο αυτό για ανθρωπιστικούς λόγους..


Στόχος η πλήρη ενσωμάτωση μεταναστών και όχι η λύση του Προσφυγικού - Οι άνθρωποι είναι πολύ επικίνδυνοι

Στόχος της κυβέρνησης εθνικής μειοδοσίας που ψηφίστηκε από τους Έλληνες πολίτες σαν άλλο ΠΑΣΟΚ, είναι ένας και απλός.

Η αλλαγή του αμιγώς ελληνικού στοιχείου της επαρχίας. Να μετατραπεί το σκηνικό όπως στην Αθήνα. Μάζεμα διαφόρων εθνών και "μπουλούκι" πληθυσμιακά. Καμία αναφορά για τη λύση του μεταναστευτικού προβλήματος αλλά να συνεχιστεί κανονικά η εισροή και επειδή μαζευονται πολλοί στην Αθήνα να τους στείλουμε στην επαρχία που δεν έχει ενσωματώσει κανένα μέχρι στιγμής. Άρα υπάρχει και χώρος αρκετός ώτσε να δεχθούμε και άλλους.

Δηλαδή με λίγα λόγια την συνέχιση και επιδείνωση του προβλήματος. Γιατί υπάρχει λόγος. Θέλουν να μετραπεί και η επαρχία σε Αχαρνών και Πατησίων. Δε γουστάρουν να βλέπουν αμιγώς Ελληνική πολιτεία.


Αυτός και η σύζυγος του Τασία Χριστοδουλοπούλου δε θέλουν να βλέπουν Έλληνα. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι μετανάστες. Και πως θα τους φέρουν για εγκατάσταση στην Ελλάδα. Πως θα τους φροντίσουν και θα τους εγκαταστήσουν εδώ να τους δώσουν διαμονή. Και αν μπορούσαν και μόνιμα. Είναι το ζεύγος καταστροφή για το ελληνικό στοιχείο.

Θυμηθείτε τι ρεσιτάλ έδινε η Τασία στο πρώτο εξάμηνο του 2015, με δηλώσεις,τοποθετήσεις, συνεντεύξεις τύπου, όπου και προσπαθούσε με όλους τους τρόπους να πείσει να έρθουν όλο και περισσότεροι μετανάστες εδώ.


Η μία έκανε το ανοιχτό προοσκλητήριο και ο άλλος θέλει να τους πάει σε όλη την Επικράτεια. Και μάλιστα βάλει κατά του ΝΑΤΟ για τις επιχειρήσεις στο Αιγαίο λέγοντας:

"Εάν Ευρώπη πιστεύει πως μπροστά στην αδυναμία να πάρει γενναίες και συνεκτικές αποφάσεις συνεργασίας, η λύση είναι η ακόμη μεγαλύτερη στρατιωτικοποίηση για τη διαχείριση του προβλήματος, τότε κάνει μεγάλο λάθος.Ας εξαντλήσουμε όλες τις προσπάθειες να νικήσει η δημοκρατική και φιλελεύθερη Ευρώπη απέναντι στη ρατσιστική και ξενοφοβική Ευρώπη".

Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι δεν το λέμε τυχαία..


Αξίζει κατά βάθος σε όλους να δουν τι "γλύκα" είναι να ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ

Αν και από τη μία, αξίζει στους επαρχιώτες να δουν "την γλύκα" να ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ και να κάθεσαι αναπαυτικά στην καρέκλα με το τηλεκοντρόλ, βλέποντας την εισροή μεταναστών και να λες:

"Ρε τι τραβάνε αυτοί εκεί κάτω στην Αθήνα, εμείς μια χαρά είμαστε εδώ".

Όχι φίλε μου. Ήρθε και η ώρα σου να δεις τι ωραία είναι να περιμένεις να έρθει το πρόβλημα στο σπίτι σου ώστε να αντιδράσεις. Και όταν θα το κάνεις θα είναι αργά. Όπως οι αγρότες που κατάλαβαν μετά από 6 χρόνια ότι εδώ έχει εκπονηθεί συνταγή θανάτου και βγήκαν στους δρόμους επειδή αυτά τα μέτρα τώρα τους θίγουν.

Γιατί αυτή είναι η κατάσταση της ελληνικής κοινωνίας σήμερα:

Τώρα θα βουλιάξεις και εσύ μεγάλε και έξυπνε Έλληνα ατομιστή..


http://alright.gr/daily-first-page/item/29137-sok-i-kyvernisi-skopeyei-na-steilei-tous-metanastes-se-oli-tin-epikrateia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin