23 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 940 ΕΥΡΩ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ






Όχι δεν αφορά περίπτωση χρηματισμού. Η παιδίατρος του νοσοκομείου Λιβαδειάς τιμωρήθηκε από την ανώτατη προϊστάμενη αρχή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας για παράβαση καθήκοντος. 

Συγκεκριμένα η παιδίατρος παραβίασε το καθήκον της και τιμωρήθηκε επειδή δεν όρισε ημερομηνίες για να κάνει ΕΠΙΠΛΕΟΝ εφημερίες, ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ, επειδή κάτι τέτοιο θα εξυπηρετούσε τη διοίκηση του νοσοκομείου Λαμίας αλλά κυρίως τη διοίκηση της 5ης ΥΠΕ. 

Προκειμένου να καλυφθούν οι εφημερίες στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Λαμίας , o διοικητής της 5ης ΥΠΕ, τιμώρησε την άρνηση της συναδέλφου να διενεργήσει επιπλέον εφημερίες σε άλλο νοσοκομείο εκτός νομού, κάτι που αν μπορούσε θα το έπραττε στο νοσοκομείο που ήδη εργάζεται.

Με τι σκεπτικό καλύπτει μία περιοχή αφήνοντας πλήρως εκτεθειμένη μία άλλη; και δεν μιλώ για την πόλη της Λιβαδειάς αλλά για ολόκληρο το νομό Βοιωτίας.
Αρχές ανθρωπισμού προέκυψαν ξαφνικά μέσα στη σύγχυση του μυαλού του κι ενδιαφέρεται περισσότερο για τον παιδικό πληθυσμό της Φθιώτιδας αδιαφορώντας γι αυτόν της Βοιωτίας; προφανώς και όχι!

 Έχει το νοσηρό μυαλό του ήδη εκπονήσει σχέδιο υποβάθμισης του νοσοκομείου Λιβαδειάς και ξεκινά από τους παιδιάτρους;

Το παραπάνω κείμενο είναι μέρος ανάρτησης του   ΚΩΝ.ΝΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣΤΑΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin