26 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΙΟΕΥΘΥΜΙΩΤΩΝ


Στα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ του 2012 τα παιδιά της Αγίας Ευθυμίας που έμεναν στο χωριό ή περνούσαν τις διακοπές τους εκεί, με την βοήθεια της Λένας Λαλλά-Δρόλαπα και του Ανδρέα Παύλου, παρουσίασαν με ιδιαίτερη επιτυχία το θεατρικό έργο «Ξύπνα Βασίλη». Για κάποιους λόγους η ελπιδοφόρα αυτή προσπάθεια δεν είχε ανάλογη συνέχεια.
Στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών υιοθετήθηκε σχετική πρόταση και αποφασίσθηκε να καταβληθεί προσπάθεια δημιουργίας μόνιμης θεατρικής ομάδας στο πλαίσιο του Συλλόγου.
Την περίοδο αυτή, έχουμε την τύχη να υπάρχουν δυο πολύ καλές νέοι ηθοποιοί με καταγωγή από την Αγία Ευθυμία: η Ανδριανή Παναγ. Μπαρτσώτα και η Μαρία Κων. Ντούρου οι οποίες είναι διατεθειμένες να βοηθήσουν με την εμπειρία τους τα πολλά νέα και ταλαντούχα παιδιά που υπάρχουν και που μπορούν να πλαισιώσουν μια τέτοια προσπάθεια.

Καλούμε όλους όσοι ενδιαφέρονται να πλαισιώσουν την υπό δημιουργία θεατρική ομάδα της Αγίας Ευθυμίας να εκδηλώσουν, κατ’ αρχάς, το ενδιαφέρον τους τηλεφωνώντας στο 2103250354 ούτως ώστε η όλη πρωτοβουλία να πάρει τον δρόμο της.
Ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών θα συνδράμει με κάθε τρόπο μια τέτοια προσπάθεια. 
Blog Widget by LinkWithin