23 Φεβρουαρίου 2015

Αράχωβα : Φωτό και βίντεο από τις αποκριάτικες εκδηλώσεις με τον Ουγγαρέζο
Μικροί και μεγάλοι έδωσαν το παρών στις αποκριάτικες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Αράχωβα το τριήμερο.
Για την διεξαγωγή των εκδηλώσεων , συνεργάστηκαν πολλά παιδιά  της Αράχωβας , επισκέπτες, η δημοτική αρχή και άλλοι παράγοντες.
Η επιτυχία της εκδήλωσης οφείλεται στην δραστική συμμετοχή των υπευθύνων του παιδότοπου -ΧΙΟΝΟΜΠΑΛΑ.
Η όλη ιδέα ήταν του κου Αντώνη Στιβαχτάρη , καθώς επίσης η εταιρεία που εκπροσωπεί ήταν ο κύριος χορηγός της εκδήλωσης.
Τέλος αρκετοί επαγγελματίες της Αράχωβας, στόλισαν ομοιόμορφα τις επιχειρήσεις τους και συμμετείχαν και οι ίδιοι οικονομικά ώστε να καλυφθούν και κάποια έξοδα της όλης εκδήλωσης.

Όλο το παρακάτω υλικό είναι δημοσιευμένο στην επίσημη σελίδα του παιδότοπου της Αράχωβας 
 https://www.facebook.com/xionompala.arahovaΗ μασκώτ - η Χιονόμπαλα διασκέδασε, χόρεψε, αγκαλιάστηκε και φωτογραφήθηκε με τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους της φίλους στην πλατεία Ξενία!!


Οι καλλιτέχνες της Χιονόμπαλας μεταμορώνουν μικρούς και μεγάλους, Αραχωβίτες και επισκέπτες, σε νεράιδες, πειρατές, πράσινους δράκους, πεταλούδες, χιονονιφάδες και χιονοδρόμους!! 
Μια από τις πολλές προσφορές του παιδότοπoύ  για τις εκδηλώσεις του Dancing With Us Απάχωβα Απόκριες 2015!Οι μασκαράδες της Αράχωβας κάνουν παρέλαση με πολύ κέφι και στυλ, με τα 2 γαϊτανάκια που έφτιαξε η Χιονόμπαλα ειδικά για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις! Την παρέλαση οδήγησε και εμψύχωσε η Τζιτζιφρίτα !!


Διαγωνισμός ξυρίσματος στην πλατεία Λάκκα με τον dimitris ougarezos και την Τζιτζιφρίτα! Οι χιονοδρόμοι έγιναν μπαρμπέριδες για λίγο και χρονομετρήθηκαν για να παρουν πόντους στο Κυνήγι Θυσαυρού του Dancing With Us Αράχωβα Απόκριες 2015


Ο Αλέξανδρος τη στιγμή που κερδίζει δια βοής το διαγωνισμό "Ποιός θα βρει το καπέλο με τη μεγαλύτερη διάμετρο", φορώντας το μπαλονοκαπέλο που του έφτιαξε η Τζιτζιφρίτα!!Το 3ημερο άρχισε δυναμικά! Η ξυλοπόδαρος , ντυμένη Χιονόμπαλα υποδέχτηκε  τους επισκέπτες που κατέφτασαν στην Αράχωβα!!

Ακολουθούν και 2 σχετικά βίντεο :
Blog Widget by LinkWithin