18 Ιανουαρίου 2015

Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στον αναβατήρα του Χιονοδρομικού


Οι παιδικές ασθένειες της Αφροδίτης ταλαιπώρησαν το ΧΚΠ!




Ο νέος υπερσύγχρονος αναβατήρας της Αφροδίτης – Βάκχου μπορεί να είναι το διαμάντι του ΧΚΠ αλλά οι παιδικές του ασθένειες ταλαιπώρησαν σήμερα την λειτουργία του κέντρου. Δυστυχώς στις 09:15 τεχνικό πρόβλημα μας ανάγκασε να διακόψουμε τη λειτουργία του. Σύντομα απεγκλωβίστηκαν οι πελάτες που είχαν μείνει στον αναβατήρα και τέθηκε σε λειτουργία μόνο ο Βάκχος μέχρι να αποκατασταθεί η λειτουργία της Αφροδίτης. Οι πελάτες προωθήθηκαν στη Φτερόλακα όπου μέσω των συνδετικών αναβατήρων Ηνίοχου και Ερμή μπορούσαν να έρθουν και στα Κελλάρια. Η βλάβη της Αφροδίτης αποκαταστάθηκε στις 13:15 και στη συνέχεια όλα κύλισαν ομαλά.
Σήμερα κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Χιονοδρομίας. Όμως όλες οι εκδηλώσεις, λόγω του τεχνικού προβλήματος της τηλεκαμπίνας, μεταφέρθηκαν στη Φτερόλακα. Για 4η συνεχή χρονιά το ΧΚΠ συμμετείχε στη μεγάλη γιορτή της χιονοδρομίας που διοργανώνει η Διεθνής Ομοσπονδία Χιονοδρομίας (FIS) και συμμετέχουν σε αυτήν εκατοντάδες χιονοδρομικά κέντρα από όλο τον κόσμο! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τους μικρούς μας φίλους για την επόμενη χρονιά, ελπίζουμε με πολύ περισσότερο χιόνι!
Η κατάσταση του χιονιού στις πίστες εξακολουθεί να είναι οριακή στις κορυφές και στα πολύ χαμηλά του βουνού γι αυτό και σας εφιστούμε την προσοχή σας για πέτρες που τυχόν υπάρχουν σε αυτές.
Blog Widget by LinkWithin