20 Ιανουαρίου 2015

Φωκίδα : Ίδρυση καινοτόμου επιχειρηματικής κίνησης


Δωρική Επιχειρηματική Αρμονία - Doric Business Harmony




Σας καλωσορίζουμε στην διαδικτυακή Πύλη της Δωρικής Επιχειρηματικής ΑρμονίαςΕπικοινωνούμε για πρώτη φορά μαζί σας προκειμένου να σας γνωστοποιήσουμε την δημιουργία της Επιχειρηματικής μας Οντότητας της «ΔΩΡΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΙΚΕ/ DORIC BUSINESS HARMONY PC» (www.doricharmony.gr).

Οραμα και στόχοι μας είναι η παροχή αξιόπιστων ,εξατομικευμένων,οικονομικών και εφαρμόσιμων επιχειρηματικών υπηρεσιών και λύσεων τόσο σε υφιστάμενους Ελεύθερους Επαγγελματίες και Επιχειρηματίες όσο και σε Νέους Επαγγελματίες (Start-ups) αλλά και σε κάθε άλλο φορέα που έχει ανάγκη υποστήριξης για υποδομές Νέων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας. 

Η Εταιρεία μας θα παρέχει δωρεάν τακτική και συνοπτική πληροφόρηση σχετικά με Εθνικά και Ευρωπαικά και τοπικά προγράμματα σε κάθε ενδιαφερόμενο Επαγγελματία και Επενδυτή,μέσω της Διαδικτυακής της Πύλης www.doricharmony.gr ,και θα μπορεί να αναλάβει την Οργάνωση, Διοίκηση και Υλοποίηση των εν λόγω προγραμμάτων.

Μέσα από τον Ηλεκτρoνικό Επαγγελματικό Κατάλογο (Business Directory) που χτίσαμε στην Διαδικτυακή μας Πύλη προβάλλουμε, γνωστοποιούμε και φέρνουμε σε επαφή τους απανταχού Φωκιδείς Ελεύθερους Επαγγελματίες και Επιχειρηματίες μεταξύ τους αλλά και με τους εκατό και πλέον χιλιάδες Φωκιδείς εν δυνάμει πελάτες-καταναλωτές σε ολόκληρη την Επικράτεια.(B2B,B2C)


Επίσης στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της επιχείρησης δημιουργήσαμε εφαρμογή μέσα στο web portal για να φέρνουμε σε επαφή τους Φωκιδείς Ανέργους με τους Φωκιδείς Επαγγελματίες που θα έχουν ανάγκη από προσωπικό και θα προσφέρουν θέσεις εργασίας.

Εχουμε την πεποίθηση ότι δημιουργήσαμε έναν καινοτόμο ,οικείο και χρηστικό Πολυχώρο Επιχειρηματικότητας,και ότι συμβάλλουμε στην προαγωγή της επιχειρηματικότητας με Ηθική και Δωρική Αρμονία ενισχύοντας παράλληλα την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη.

Επιθυμία μας είναι να γίνουμε στην αντίληψη των πελατών μας οι άνθρωποι που θα προσφέρουν αξιόπιστες και ρεαλιστικές λύσεις(Solutions Providers).

Πλήρη περιγραφή των Υπηρεσιών μας θα βρείτε στην Διαδικτυακή μας Πύληwww.doricharmony.gr


Για την Ιδρυτική Ομάδα και τους Συνεργάτες της Δωρικής Επιχειρηματικής Αρμονίας

Κωνσταντίνος Ι. Λιάπης. Οικονομολόγος, MSc in Ecommerce
Business Operations Manager 
Blog Widget by LinkWithin