11 Ιουνίου 2014

Ευχαριστήριο μήνυμα του ΕΥΣ. ΓΙΑΝΝΕΛΟΥ



Λίγες ημέρες μετά τις εκλογές,θα θελα από καρδιάς να σας ευχαριστήσω για την μεγάλη νίκη που χαρίσατε στον συνδυασμό μας.


Έζησα τα τελευταία 8 χρόνια τρεις δημοτικές εκλογικές αναμετρήσεις και ευτύχησα και στις τρεις να δω ο κόσμος να μας επιβραβεύει.


Αυτή η νίκη όμως ήταν η πιο γλυκιά γιατί είμασταν  μόνοι εναντίον όλων.
Από την ημέρα που ανακοινώσαμε την υποψηφιότητά μας, όλα τα παλαιοκομματικά στελέχη της περιοχής μας ανεξαρτήτως χρώματος εξαπέλυσαν έναν  πρωτοφανή πόλεμο λάσπης .Ανώνυμα σχόλια στα blogs,διαρροές για δήθεν καπέλωμα από συγκεκριμένο κόμμα,απειλές,ύβρεις από το γνωστό περιβάλλον,ακόμη κι επώνυμοι δημοτικοί υποψήφιοι που εμφανίζονταν με τον μανδύα του ενωτικού, μόλις βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα απώλεσαν την ψυχραιμία τους και άρχισαν και αυτοί τις προσωπικές και τοπικιστικές τους κορώνες.
ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ


Δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη ότι ο κόσμος,η νεολαία ,όλοι!! τα έχουν σιχαθεί,όλα αυτά
Έχει σιχαθεί τις κλαδικές,τις τοπικές,τα τζάκια,,τους εξ ουρανού σωτήρες,όλους αυτούς που κατέστρεψαν τη χώρα μας,


Και εκείνο το βράδυ της Κυριακής ο δημότης έδωσε την απάντηση.Αγνόησε όλο αυτό τον οχετό και έδωσε εντολή σε μια παρέα που κατέβηκε την τελευταία στιγμή,ανοργάνωτη χωρίς χρήματα χωρίς εντυπωσιακά εκλογικά κέντρα αλλά μ ένα κοινό σημείο αναφοράς


ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ


Αυτή ακριβώς την εντολή καλούμαστε τωρα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με μπροστάρη τον ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟ να τιμήσουμε ώστε να δικαιώσουμε αυτούς που μας πίστεψαν


Όσον αφορά εμένα αγαπητοί φίλοι και φίλες κι αναφέρομαι όχι μόνο σε αυτούς που με ψήφισαν αλλά και σε αυτούς που με συκοφάντησαν ανωνύμως η επωνύμως, έδωσα έναν δύσκολο αγώνα με μεγάλο προσωπικό  κόστος .Ακόμη και στενοί συγγενείς και φίλοι, τέθηκαν απέναντι με τη λογική του μαντριού.
Τοπικές κομματικές οργανώσεις που εκλέγονται χρόνια τώρα από 5-6 άτομα,,
πρώην συνοδοιπόροι σε δημοτικές εκλογές,όλοι τους επιδόθηκαν  σε ένα βρώμικο πόλεμο αλλά δυστυχώς γι αυτούς ηττήθηκαν.


ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ γιατί η αξιολόγηση ενός υποψηφίου από τον κόσμο δεν γίνεται με κριτήριο σε ποιο κόμμα ανήκει και ποιοι τον πατρονάρουν αλλά από την προσφορά στο τόπο του,στους συλλόγους, στη νεολαία ,σε όλους.


ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ.


Ευχαριστώ για μια ακόμη φόρα όλους σας!!,ευχαριστώ την οικογένεια μου και τους φίλους μου που στάθηκαν δίπλα μου σε αυτή τη μάχη αγνοώντας τις αφόρητες πιέσεις που δέχονταν,.ευχαριστώ όλη τη νεολαία που με ενθάρρυνε να προχωρήσω και τέλος ευχαριστώ όλους τους συνυποψηφίους μου και τον δήμαρχο μας για την εμπιστοσύνη που με περιέβαλλαν.


ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ


ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ
Blog Widget by LinkWithin