22 Ιουνίου 2014

Παρνασσός : Τα εκρηκτικά , ο δάσκαλος και ο απόστρατος αξιωματικός....




Το γύρο της Ελλάδας , έκανε τα τελευταία 24ωρα  η είδηση του εντοπισμού των εκρηκτικών υλών στην περιοχή του Παρνασσού. Πιο συγκεκριμένα τα εκρηκτικά εντοπίστηκαν σε συγκεκριμένο ιδιόκτητο χώρο στον Γεροντόβραχο. Με βάση συγκεκριμένες πληροφορίες , τα συγκεκριμένα "υλικά" άνηκαν στον  δάσκαλο του σκι , που φέτος "έφυγε" από κοντά μας (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ) .
Ο συγκεκριμένος χώρος ήταν ιδιοκτησίας και του άλλου αείμνηστου δασκάλου, συνεταίρου του τελευταίου ιδιοκτήτη.

Τα συγκεκριμένα "υλικά" , χρησιμοποιούνταν τα παλαιότερα χρόνια (κάποιες πληροφορίες αναφέρουν για 30 χρόνια) για την διάνοιξη των δρόμων της περιοχής και μάλιστα πολλές φορές για την αντιμετώπιση περιέργων και επικίνδυνων φαινομένων(χιονοστιβάδες). Τότε που τα μηχανήματα και οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να τα βάλουν με τον Θεό και που τα καιρικά φαινόμενα ήταν εντονότατα. Πόσες φόρες δεν έχουμε ακούσει εμείς οι ντόπιοι για την διάνοιξη των χιονισμένων  δρόμων με εκρηκτικά ;

Άρα ο τρομοκράτης του Παρνασσού, δεν άνηκε σε καμία τρομοκρατική οργάνωση αλλά ήταν ένας από τους βοηθούς της ομαλής προσέλευσης  του κόσμου στα Χιονοδρομικά Παρνασσού.
Και σίγουρα δεν ήταν μόνος του σε όλο αυτό...

Blog Widget by LinkWithin