Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ; Νέα κυκλοφορία από τις εκδόσεις "ΑΡΜΟΣ"
ΝΕΟ & ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ! 

Δημήτριος Τζουβάλης (Dimitrios Tzouvalis) & Αρσινόη Σερμιντζέλη: 

ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ; Η δομή, ο τρόπος γραφής, η γλώσσα, η αγωνία ως το τέλος, αλλά και οι οικονομικές, κοινωνικές και πολιτισμικές επιπτώσεις της μεγαλύτερης αναπτυξιακής επένδυσης στην μεταπολεμική Ελλάδα, συντελούν σ' ένα μυθιστόρημα μοναδικό, καθηλωτικό κι αξιέραστο!

Λίγα λόγια για αυτήν την νέα κυκλοφορία :
Περιγραφή:
Ξέρεις τι θα πει άντρας; Από τον πατέρα σου ανακάλυψαν τη λέξη. Τρεις μυρουδιές αναστατώνουν τον άντρα. Η μυρουδιά της γυναίκας, η μυρουδιά της ψημένης σάρκας και η μυρουδιά του χρήματος. Και μια τέταρτη που περικλείει και τις τρεις πρώτες. Η μυρουδιά της εξουσίας. Τον Μάρκο τον λένε θεό του έρωτα, ή χάριν συντομίας απλά Θεό. Θεός του έρωτα, γιατί καμιά γυναίκα δεν μπορεί ν’ αντισταθεί στη γοητεία του. Θεός, γιατί οι άντρες τον βρίζουν, όπως κάθε θεό και άγιο που δεν τα φέρνει καταπώς επιθυμούνε.
Θεός γιατί έχει το προνόμιο ν’ αποφασίζει ποια γυναίκα θα ζήσει πρόσκαιρα στον παράδεισο κοντά του, ή στην κόλαση χωρίς να πάρει γεύση ευτυχίας στην αγκαλιά του, ή ακόμα χειρότερα θα εκδιωχτεί από τον κήπο, αφού δοκίμασε και εθίστηκε στα πανύγλυκα φρούτα του.


Λίγα λόγια για τον ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΖΟΥΒΑΛΗ 
Τζουβάλης, Δημήτριος
Ο Δημήτριος Τζουβάλης γεννήθηκε στο Νεοχώρι Μεσολογγίου τον Μάρτιο του 1946.
Βασική εκπαίδευση στην Κατούνα, Γαλαξείδι, Αμφιλοχία, Αστακό και Αγρίνιο. 
Σπούδασε μαθηματικά, πληροφορική και ρομποτική στην Ουψάλα Σουηδίας.
 Ίδρυσε μαζί με άλλους τα λογοτεχνικά περιοδικά Σύνθεση και Εμβόλιμον. 
Γράφει ποιήματα, διηγήματα, μυθιστορήματα και θέατρο.

---------------------------------------------------------------------------------------------ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ , το οποίο σας βάζει απευθείας στην κλήρωση και δύο τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου. 

Κι άλλη μία κλήρωση για δύο τυχερούς από αυτούς που θα το κοινοποιήσουν στο χρονολόγιό τους ή στις ομάδες που συμμετέχουν!


Μπορείτε να προμηθευτείτε το νέο αυτό μυθιστόρημα ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin