30 Μαρτίου 2017

Εγκληματική η μη συντήρηση του οδικού δικτύου από και προς τον ΕΠΤΑΛΟΦΟ-ΑΓΟΡΙΑΝΗ


ΜΙΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ  θα σώσει ζωές!!!!!Αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη θα πρέπει να βρεθούν οι αρμόδιοι των τεχνικών υπηρεσιών Φωκίδας αλλά και άλλοι "αρμόδιοι" για την εγκατάλειψη του οδικού δικτύου από και προς τον ΕΠΤΑΛΟΦΟ-ΑΓΟΡΙΑΝΗ .
Πιο συγκεκριμένα , πέραν των υπολοίπων σοβαρών ελλείψεων στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο, η μη ανανέωση των διαχωριστικών γραμμών στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο , εδώ και πολλά χρόνια , καθιστά αδύνατη και άκρως επικίνδυνη την οδήγηση κατά την διάρκεια όχι μόνο των χειμερινών περιόδων αλλά και των υπολοίπων εποχών γιατί το εν λόγω σημείο , έχει πολλές φορές κατά την διάρκεια του χρόνου , πυκνότατη ομίχλη.
Η διαγράμμιση λοιπόν , έχει εντελώς σβηστεί και ειδικά την εβδομάδα που διανύουμε , η ομίχλη που υπήρχε στο οδικό αυτό δίκτυο και ειδικότερα κατά την διάρκεια της νύχτας , καθιστούσε αδύνατη την οδήγηση.
Κάποιοι οδηγοί , δεν μπορούσαν να διακρίνουν ούτε τον γκρεμό αλλά δεν μπορούσαν και να σταματήσουν να οδηγούν γιατί τα αυτοκίνητα τους δεν ήταν ευδιάκριτα  ούτε σε απόσταση των 50 πόντων από την έντονη ομίχλη.

Η τροχαία Φωκίδας, θα έπρεπε να σταματήσει εντελώς την κυκλοφορία των οχημάτων.Ακόμα και οι οδηγοί της περιοχής , αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα οδήγησης σε αυτό το σημείο , πόσο μάλιστα οι επισκέπτες της ΑΓΟΡΙΑΝΗΣ.


 Ευελπιστούμε στην άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων.2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος10:54 π.μ.

  Σε ποιον δρόμο αναφέρεται το δημοσίευμα; Από Αράχωβα ή Λιλαία; Δεν διευκρινίζεται στο άρθρο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και από τις 2 κατευθύνσεις, δυστυχώς. Στο κείμενο το αναφέρω και στον τίτλο, από και προς.

   Διαγραφή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin