7 Μαρτίου 2017

Πλήρες φωτορεπορτάζ από την επιτυχημένη διοργάνωση του APOLLO CUP 2



Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι αγώνες χιονοδρομίας του Apollo Cup στη Φτερόλακα του Παρνασσού. Ο καιρός ήταν πολύ καλός ενώ το ποιοτικό χιόνι βοήθησε τους αθλητές στις επιδόσεις τους. Διοργανωτές των αγώνων ήταν ο ΕΟΣ Αθηνών και ο ΣΧΟ Αράχωβας

.

Στις γυναίκες μεγάλη πρωταγωνίστρια ήταν η Σοφία Ράλλη αφού κατέλαβε όλες τις πρώτες θέσεις ενώ πολύ καλές επιδόσεις με ανάλογα και πλασαρίσματα στο βάθρο είχαν και οι Μαρία Σαμαρινού, Ναταλία Παπαϊωάννου και Αναστασία Μάντσιου.

Από τους άντρες μοιράστηκαν τις πρώτες θέσεις οι Γιάννης Αντωνίου και Γιάννης Πρώιος ενώ πολύ καλές επιδόσεις με ανάλογα και πλασαρίσματα στο βάθρο είχαν και οι Νίκος Τζιόβας, Γιάννης Παπαδημητρίου και Γιώργος Στοϊδης.




Οι απονομές των δύο πρώτων ημερών έγιναν στην πλατεία Λάκκα της Αράχωβας το Σάββατο το βράδυ, σε μία πολύ όμορφη τελετή όπου παραβρέθηκε πλήθος κόσμου. Η καλύτερη στιγμή όμως της βραδιάς ήταν η δημόσια κλήρωση των αριθμών σειράς των αθλητών για τους αγώνες της επόμενης μέρας. Στην κλήρωση αυτή βοήθησαν τα παιδιά από το δημοτικό σχολείο της Αράχωβας, τα οποία, αφού τα διάλεγαν οι αθλητές με κλήρωση, επιδείκνυαν το νούμερο τους, βγάζοντας το μπουφάν τους. Μια πολύ καλή ιδέα για κλήρωση, η οποία ξεσήκωσε τον κόσμο που παρακολουθούσε την τελετή. Τα μικρά παιδιά του δημοτικού σχολείου Αράχωβας έκλεψαν την παράσταση και καταχειροκροτήθηκαν!



Οι απονομές της Κυριακής έγιναν το απόγευμα της ίδιας μέρας στις εγκαταστάσεις της Φτερόλακας, με θέα την πίστα των αγώνων, Νο6!

Ευχή όλων μας, η άρτια διοργάνωση του Apollo Cup να είναι ακόμη ίδια κι ακόμη καλύτερη την επόμενη χρονιά!

Από ΦΙΛΟΙ Χ.Κ.Π.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin