Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016

Πρόσκληση σε κινητοποιήσεις από τον Σύλλογο εργαζομένων ΟΤΑ επ. ΛιβαδειάςΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Η νέα μνημονιακή συγκυβέρνηση Συριζα-Αν.Ελ προχωράει και στην κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης καθώς επίσης και  σε νέες δραματικές μειώσεις στις συντάξεις ,που αφορούν σε όλη την ελληνική κοινωνία.
 Μέσα από αυτή, ολοκληρώνεται η μετατροπή του χαρακτήρα του ασφαλιστικού από δημόσιος, κοινωνικός, αναδιανεμητικός και αλληλέγγυος, σε ιδιωτικο-οικονομικό και κεφαλαιοποιητικό.Οι συντάξεις μετατρέπονται σε επιδόματα. Ταυτόχρονα, διευρύνονται οι ταξικές ανισότητες, αφού «ανοίγει» το δρόμο προς την ιδιωτική ασφάλιση για όλους όσοι… έχουν και μπορούν.
Επιπλέον ισοπεδώνονται πολλές κατηγορίες επαγγελματιών, όπως οι μικρομεσαίοι και οι αγρότες, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί «βούτυρο στο ψωμί» του κεφαλαίου, το οποίο θα συνεχίζει να φοροδιαφεύγει και να εισφοροδιαφεύγει ενισχύοντας παράλληλα τη μαύρη, ανασφάλιστη εργασία.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς συνεχίζει τον αγώνα ενάντια στα μνημόνια και τις μνημονιακές πολιτικές και σε όλους όσους τις εφαρμόζουν. Παλεύει για την επαναφορά και διεύρυνση των εργασιακών, ασφαλιστικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων. Καλεί τα μέλη του , όλους τους εργαζομένους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες να δώσουν το δυναμικό τους «παρών» στις κινητοποιήσεις και στα συλλαλητήρια που διοργανώνουν τα συνδικάτα. Είναι η ώρα οι εργαζόμενοι και  λαός, απέναντι σε παλιούς και νέους εκβιασμούς κι αυταπάτες, να αντιτάξει την οργάνωση της πάλης του, να συμβάλει στην ανασύνταξη του κινήματος, με κατεύθυνση τη συνολική ανατροπή των πολιτικών που μας διαλύουν τη ζωή.

.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                     ΒΑΡΕΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                                                          13/01/2016
ΟΤΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ                                                          Αρ. Πρωτ: 135

ΤΗΛ: 22613-50001 /22613- 50838
22670-29000
ΦΑΞ : 22613-50831 /22613-50010
22670-29001


Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin