28 Φεβρουαρίου 2024

Σίσσυ Χρηστίδου και Παπανικολάου-Μπουρούσης στην Αράχωβα!




Το
πιο ωραίο βίντεο από την απόδραση της Σίσσυς Χρηστίδου στην Αράχωβα το είδαμε στο TikTok


H Σίσσυ Χρηστίδου απολαμβάνει τις οικογενειακές διακοπές στο Λιβάδι και μοιράζεται υπέροχα στιγμιότυπα.




Ένα ολιγοήμερο ταξίδι αναψυχής πραγματοποίησε πριν λίγα 24ωρα η Σίσσυ Χρηστίδου, επιλέγοντας την Αράχωβα για να ξεκουραστεί και να απολαύσει τα χειμερινά sports.
Το αυθόρμητο makeup free βίντεο της Σίσσυς Χρηστίδου από την Αράχωβα


Η οικοδέσποινα του «Χαμογέλα και πάλι!» βρίσκεται στο Λιβάδι μαζί με τον αδερφό της Γιάννη και δεν σταματά να δημοσιεύει υπέροχα στιγμιότυπα από την mini απόδρασή τους.


ADVERTISING



Η παρουσιάστρια μοιράστηκε μερικά βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους, δείχνοντάς μας το υπέροχο παραδοσιακό κατάλυμα όπου μένουν αλλά και την επίσκεψή τους στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού

.




Tα δύο αδέρφια είναι πολύ δεμένα και στάθηκαν στο πλευρό της μητέρας τους Μίνας στην άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Μετά τον χαμό της μαμάς τους στηρίζουν τον μπαμπά τους, που ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη.


Πριν από λίγες ώρες η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε ένα νέο video στο ΤikTok όπου την βλέπουμε να χαλαρώνει στο ξενοδοχείο χωρίς ίχνος μακιγιάζ.




Το τραγούδι που επέλεξε η παρουσιάστρια για να συνοδεύει το post της είναι η viral διασκευή του «Λουλούδι του δρόμου» της Μαρίνας Σπανού, κόρης του γνωστού ηθοποιού.


Η φυσική της ομορφιά δεν πέρασε απαρατήρητη από τους fans οι οποίοι της χάρισαν πολύ κολακευτικά σχόλια.


«Πόσοοοο συγκλονιστικά όμορφη είσαι βρε κορίτσι μου», «μα πόσο όμορφη είσαι❤️φτου φτου», «Πόσο όμορφη και γαλήνια!!!!», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια.


Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

















https://www.queen.gr/juicy/juicy-news/story/285276/to-pio-oraio-vinteo-apo-tin-apodrasi-tis-sissys-xristidou-stin-araxova-to-eidame-sto-tiktok




Παπανικολάου-Μπουρούσης στην Αράχωβα! Δείτε που πήγαν… (φωτό)







Κώστας Παπανικολάου και Γιάννης Μπουρούσης απέδρασαν στην Αράχωβα το Σαββατοκύριακο, εκμεταλλευόμενοι και τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω… εθνικής!

Να θυμίσουμε ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού πήρε «άδεια» και δεν ακολούθησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην Ολλανδία, προκειμένου να ξεκουραστεί και -προφανώς- να απολαύσει την οικογένειά του, πριν ξεκινήσουν πάλι οι υποχρεώσεις των ερυθρολεύκων στην Ευρωλίγκα…

Ο Κώστας

Παπανικολάου γευμάτισε στην «Παναγιώτα», στον Άγιο Γεώργιο, όπου φωτογραφήθηκε με τον Δημήτρη Αντωνίου, γιο του ιδιοκτήτη Γιάννη Αντωνίου, ο οποίος -μαθαίνουμε- θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη με το Δημήτρη Μάρκο για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Εφές, στις 19 Μαρτίου.



Ο δε Γιάννης Μπουρούσης επισκέφτηκε το επιβλητικό Paramount στο Λιβάδι Αράχωβας και φωτογραφήθηκε με την ιδιοκτήτρια Έφη Σταυράκου…


The post Παπανικολάου-Μπουρούσης στην Αράχωβα! Δείτε που πήγαν… (φωτό) first appeared on markos.tv |.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin