31 Μαΐου 2023

Αντίκυρα : Σε πλήρη εξέλιξη το έργο αντικατάστασης υδροδοτικού δικτύου.





Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται αυτό το χρονικό διάστημα , η εκτεταμένη αντικατάσταση των σωληνώσεων ύδρευσης της Αντίκυρας.

Το μείζον πρόβλημα της τελευταίας δεκαετίας, με τις αλλεπάλληλες ζημιές στο δίκτυο ύδρευσης και οι αναπάντεχες διακοπές υδροδότησης ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, προφανώς με τον νέο έργο θα ελαχιστοποιηθούν.
Η αντικατάσταση των αγωγών που ήταν τοποθετημένοι την τελευταία δεκαπενταετία αλλά τα υλικά που μπήκαν δεν ήταν τα κατάλληλα , είχαν δημιουργήσει στους κατοίκους και στους επιχειρηματίες τεράστιο πρόβλημα στην καθημερινότητα.

Μάλιστα, με το νέο έργο προβλέφθηκε και υλοποιείται , η ζωνοποίηση του δικτύου , δηλαδή με το οποιοδήποτε μελλοντικό πρόβλημα , θα υπάρχει η δυνατότητα , η ζημιά να μην επηρεάζει ολόκληρη την Αντίκυρα αλλά μόνο το συγκεκριμένο σημείο.

Εντωμεταξύ  , έχουν βγει και σχετικές ανακοινώσεις για τις επικείμενες διακοπές υδροδότησης λόγω των έργων για την απαραίτητη σύνδεση στο νέο δίκτυο.
Τα κομμάτια  που αντικαθιστούνται , βρίσκονται κυρίως στο παραλιακό δρόμο μιας και εκεί εντοπίζονταν τα μεγαλύτερα προβλήματα. 
Μετά το έργο αυτό , θα ακολουθήσει και ανάπλαση των συγκεκριμένων σημείων.


Η χρηματοδότηση του έργου, έγινε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και η μελέτη και επίβλεψη από τον ΔΗΜΟ ΔΑΑ.


Το "μεγάλο" πονεμένο πρόβλημα της Αντίκυρας αυτό με την ύδρευση  και το δεύτερο "στοιχειωμένο" πρόβλημα με το κλειστό γήπεδο , λύθηκαν επί δημαρχίας του κου ΣΤΑΘΑ.

Ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλα μεγάλα έργα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin