25 Μαΐου 2023

Κύριοι του ΠΑΜΕ στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς αυτοί είστε…!

 25 Μαΐου 2022


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ




Οι εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς πήγαν να εφαρμόσουν για ακόμα μία φορά την μέθοδο του «διαγράφω όποιον δεν με ψηφίζει και δεν συμφωνεί μαζί μου». Μια μέθοδο που ως συνέπεια είχε να αλλάξουν οι ισορροπίες στις τελευταίες εκλογές του ΕΚΛ και η «υποστηριζόμενη» από το ΠΑΜΕ παράταξη-συμμορία να πάρει, έστω και προσωρινά, την πλειοψηφία. Όμως όπως λέει και ο σοφός λαός «μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρείς….» και οι απαράδεκτες, αντισυναδελφικές και πρωτοφανείς πρακτικές διαγραφών σωματείων και μεμονωμένων αντιπροσώπων που δεν συμφωνούν με την παράταξη του ΠΑΜΕ στο ΕΚΛ για ακόμα μία φορά ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ!

Συγκεκριμένα χθες, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο πολύπαθα σωματεία της δύναμης του ΕΚΛ, το σωματείο «Αλληλεγγύη» των εργαζομένων που εργάζονται σε εργολαβίες στον χώρο του Αλουμινίου της Ελλάδος, ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ τα ασφαλιστικά μέτρα για τον παράνομο αποκλεισμό των αντιπροσώπων του από τις διαδικασίες του ΕΚΛ, μετά από καταχρηστική απόφαση της πλειοψηφίας.

Επιπλέον, οι κύριοι του ΠΑΜΕ έχουν κάνει το καταστατικό κουρελόχαρτο έχοντας αναβάλει την ετήσια Γενική Συνέλευση τρείς φορές παράνομα (έπρεπε να γίνει το αργότερο μέσα στον Μάρτιο), χωρίς να κάνουν Διοικητικά Συμβούλια, με φθηνές δικαιολογίες όπως για παράδειγμα ότι κατεβαίνει με το ΚΚΕ βουλευτής η αναπληρωτής ΓΓ του ΕΚΛ και «τρέχει», με μόνο τους στόχο να κερδίσουν χρόνο για να συνεχίσουν τις μεθοδεύσεις τους και να κρατηθούν λίγο ακόμα από την καρέκλα!

Κύριοι του ΠΑΜΕ στο σωματείο αλληλεγγύη οι εκλογές ήταν κρυστάλλινες! Αναρωτιόμαστε, είναι το ίδιο καθαρές και οι εκλογές του σωματείου οικοδόμων Λιβαδειάς, όπου πρόεδρος είναι ο πρόεδρος του ΕΚΛ; Το εν λόγω σωματείο αριθμούσε όλα τα προηγούμενα χρόνια περίπου 200 μέλη και ξαφνικά στις τελευταίες εκλογές έφτασε το 500, σε μια περίοδο που η μπετονιέρα στην Λιβαδειά είναι αντικείμενο προς εξαφάνιση. Επίσης αναρωτιόμαστε, γιατί άραγε δεν μας έδωσαν τα έγγραφά με αυτούς που ψήφισαν στο σωματείο οικοδόμων Λιβαδειάς στις τελευταίες  εκλογές να τα ελέγξουμε, όταν το ζητήσαμε στο τελευταίο ΔΣ του ΕΚΛ; Τι θέλουν να κρύψουν από το συγκεκριμένο σωματείο;

Μιλάνε για εργοδοτικό συνδικαλισμό, εκείνοι που ενώ καταγγέλλουν και κλείνουν τα καταστήματα τις Κυριακές, ως υπεράσπιση της Κυριακάτικης αργίας, ταυτόχρονα αφήνουν ανοιχτό το κατάστημα της γυναίκας του Προέδρου του ΕΚΛ!

Επιπρόσθετα, μιλάνε για εργοδοτικό συνδικαλισμό και μας κουνάνε το δάχτυλο όταν δεν έχουν έρθει ούτε μία φορά στον χώρο του εργοστασίου του Αλουμινίου και δεν έχουν λύσει ούτε ένα πρόβλημα, είτε του σωματείου του μόνιμου προσωπικού, είτε του σωματείου των εργολαβιών. Οι κύριοι αυτοί είναι επαγγελματίες «ΚΑΤΑΓΓΕΛΑΚΙΔΕΣ» και τίποτα άλλο! 

Το Εργατικό Κέντρο δεν υπάρχει για να το χρησιμοποιούν κάποιοι ώστε να αυξήσουν τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες και να πετύχουν τις κομματικές τους φιλοδοξίες!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι εμείς τους ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ, τώρα είναι καιρός να τους ΜΑΘΕΙ και ο κόσμος της επαρχίας Λιβαδειάς πως λειτουργούν. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ… ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ!


Οι παρατάξεις του ΕΚΛ

ΕΚΕ και ΕΠΑΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin