28 Φεβρουαρίου 2023

Αράχωβα: Κοσμοσυρροή για πολλοστή φορά

 Άλλο ένα τριήμερο τελείωσε. Η Αράχωβα για ακόμη μία φορά , συγκέντρωσε χιλιάδες επισκέπτες και βέβαια χωρίς καρναβάλι. 



Ο απόλυτος χειμερινός προορισμός, ήταν ασφυκτικά γεμάτος όπως και σχεδόν όλα τα Σαββατοκύριακα.

Το χιονοδρομικό Παρνασσού εκτός της Κυριακής που δεν λειτούργησε λόγω των ανέμων, συνεχίζει να γίνεται πόλος έλξης ακόμη και για τα πάρτυ που διοργανώνονται παρά τις αντιρρήσεις κάποιων.

Στο εσωτερικό της Αράχωβας αλλά και στο Λιβάδι αλλά και στο Ζεμενό, ο κόσμος κυκλοφορούσε νυχθημερόν . 








Οι ενδιαφερόμενοι που δεν κατάφεραν να διαμείνουν Αράχωβα κατάφεραν και γέμισαν και τους Δελφούς αλλά και πιο μακρινούς προορισμούς και τελικά όλοι συγκεντρώνονταν στην Αράχωβα για φαγητό και διασκέδαση και για τις γραφικές τους βόλτες.



Τα αυτοκίνητα για ακόμη μια φορά, παρκαριζαν μέχρι την στροφή των Σφαγείων από την μια πλευρά και περνούσαν το νεκροταφείο από την άλλη. 

Η παρουσία της αστυνομίας Αράχωβας, μετά και την επιτυχημένη για φέτος επάνδρωση της, ήταν αρκετά έντονη σε όλα τα σημεία. Μάλιστα γίνονταν ειδική διαχείριση για την διέλευση μεγάλων οχημάτων καθώς και των πούλμαν καθόλη την διάρκεια της φετινής σαιζόν. Έβρισκες αστυνομικούς τόσο στις εισόδους της Αράχωβας αλλά και σε κομβικά σημεία εντός του αστικού ιστού. Μάλιστα επιβάλλεται η μόνιμη επάνδρωση της αστυνομίας Αράχωβας γιατί οι φιλότιμες προσπάθειες της έκτακτης δύναμης και η απόσπαση αυτών, τελειώνει σύντομα και μην ξεχνάμε ότι η Αράχωβα είναι προορισμός για όλο το χρόνο. Σε λίγο έρχεται και Πάσχα και Αγίου Γεωργίου καθώς και το οικονομικό φόρουμ Δελφών.

Χαρακτηριστικό το βίντεο που ακολουθεί:



Η περιοχή της Αράχωβας , συνεχίζει να υποδέχεται κόσμο καθόλη πλέον την διάρκεια του χρόνου  ακόμη και το καλοκαίρι λόγω της ύπαρξης ιδιόκτητων κατοικιών από μη Αραχωβιτες, οι οποίοι έρχονται στις ιδιοκτησίες τους, καθώς και από ξένους επισκέπτες των Δελφών, που λόγω των εξαιρετικών εγκαταστάσεων της Αράχωβας επιλέγουν την κοσμοπολίτικη περιοχή μας.




Καλή σαρακοστή!


*Αλίευση φωτογραφιών  και βίντεο από τα social media 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin