14 Φεβρουαρίου 2023

Κοπή πίτας Επιμελητηριου Βοιωτίας






Την εθιμοτυπική κοπή βασιλόπιτας πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Βοιωτίας την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου που ως κορωνίδα των εκδηλώσεων και του επιπέδου του Επιμελητηρίου είχε ως επίτιμο καλεσμένο τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ.Παναγιωτόπουλο.

Οι βραβεύσεις πολλές αλλά αυτές που ξεχώρισαν ήταν των 6 “διαμαντιών” της Βοιωτίας που δεν ήταν άλλοι από τους δημάρχους.Ενω βράβευσε και ξεχωριστές επιχειρήσεις του νομού.

Απονεμήθηκε η “Βοιωτική Ασπίδα” στον Υπουργό 

Εθνικής Άμυνας κ.Παναγιωτόπουλο“Η Βοιωτία υποδέχτηκε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας της χώρας μας Νίκο Παναγιωτόπουλο στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητήριου .Σε ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης του παραδώσαμε συμβολικά την “Βοιωτική Ασπίδα” για να τον προστατεύει ως αμυντικό όπλο στο δύσκολο έργο του για το οποίο αισθανόμαστε υπερήφανοι.”

Και ποιος δεν ήταν εκεί, ΟΛΟΙ, οι φωτογραφίες καταμαρτυρούν ότι οι Βοιωτοί όταν το θελήσουν γίνονται μια σφιχτή γροθιά. Αλώστε γνωρίζουμε ότι και γι’ αυτό το λόγο το Επιμελητήριο κατέχει την θέση που έχει, γιατί δεν κάνει διακρίσεις και συσφίγγει τις σχέσεις των επαγγελματιών ,των πόλεων και επιλύει πολλά από τα προβλήματά τους, με τον μεγαλύτερης θητείας πρόεδρό του Επιμελητηρίου στα ηνία κ.Παναγιώτη Αγνιάδη.

Όλα οσα ειπώθηκαν στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας Εν Δελφοίς.

 Από iparnassos.

Περισσότερες φωτογραφίες θα βρείτε στο λινκ που ακολουθει:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin