17 Ιουνίου 2022

Συνάντηση Σταθά με υπουργό και Γ. Γραμματέα για ζητήματα πολιτικής προστασίας στον Δήμο ΔΑΑ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16  Ιουνίου 2022 συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστου Στυλιανίδη, του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλειου Παπαγεωργίου και του Δημάρχου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας κ. Ιωάννη Σταθά  με θέμα την πυρασφάλεια του Δήμου, όπου ο Δήμαρχος ενημέρωσε για τα προβλήματα που υπάρχουν και συγκεκριμένα στον Παρνασσό, στην Ιερά Μονή Οσίου Λουκά και στο εργοστάσιο του Αλουμινίου. 

Στη διάρκεια της συνάντησης  συμφωνήθηκαν τα εξής : 

Με εισήγηση του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστου Στυλιανίδη προς τον  Αναπληρωτή  Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα Στυλιανό να δοθούν άμεσα 100.000,00 ευρώ για την πυρασφάλεια περιμετρικά της Ιερας Μονής Οσίου Λουκά για την φετινή αντιπυρική περίοδο. 

Να ενισχυθεί υλικοτεχνικά το Εποχικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο στα Καλύβια Αράχωβας .

Να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για μόνιμο πυροσβεστικό φυλάκιο στον Δήμο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας.

Επίσης συζητήθηκαν οι δράσεις που πρέπει να γίνουν για την χειμερινή περίοδο. 

Ευχαριστούμε θερμά τον Υπουργό κ. Χρήστο Στυλιανίδη καθώς και τους συνεργάτες του για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα μας. 

Ο Δήμαρχος

Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας


Ιωάννης Σταθάς


Υ.Γ.    Στην συνάντηση ήταν παρόν και ο κ. Νικόλαος Δαλαρούγκας, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του, για θέματα πολιτικής προστασίας  όλα αυτά τα χρόνια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin