17 Ιουνίου 2022

9 χρόνια από την δολοφονία του αστυνομικού Ανδριτσόπουλου στο Δίστομο





Αποφράδα μέρα η σημερινή για την Ελληνική αστυνομία , τους αστυνομικούς της Βοιωτίας και την οικογένεια Ανδριστόπουλου.

Σαν Σήμερα 17-06-2013, ο Υπαρχιφύλακας Ανδριτσόπουλος Γεώργιος τραυματίστηκε θανάσιμα,  εν ώρα υπηρεσίας, από τα πυρά κακοποιού στο Δίστομο Βοιωτίας, κατά τη διάρκεια ελέγχου ύποπτων ατόμων.

Γεννήθηκε την 16-08-1976 στο Αγρίνιο και υπηρετούσε στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς. Είχε υπηρετήσει στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων Αττικής και στην Υπηρεσία Προστασίας Επισήμων. Οι συνάδελφοί του έκαναν ανάρτηση στην σελίδα τους στο facebook με τον τίτλο  "Δεν Ξεχνάμε".


Ο συνάδελφός τους Γιώργος Ανδριτσόπουλος 36 μόλις χρόνων έφυγε πριν 9 χρόνια χτυπημένος από σφαίρες αδίστακτων κακοποιών-δραπετών από τις φυλακές Τρικάλων στις 17 Ιουνίου 2013, συμμετέχοντας σε μια επιχείρηση και εκτελώντας διαταγές ανωτέρων του. Άφησε πίσω έγκυο την γυναίκα του στον 8ο μήνα και δεν είδε ποτέ το παιδί του.

Να θυμηθούμε τα ρεπορτάζ εκείνης της εποχής για τον δολοφόνο του άτυχου αστυνομικού:
Από το 2010 όταν είχε συλληφθεί για τις ληστείες τραπεζών μετά την αιματηρή συμπλοκή στον Βύρωνα, είχε αποκαλύψει τις δολοφονικές του διαθέσεις. Ο Μάριαν Κόλα που είχε ήδη τραυματίσει τρεις αστυνομικούς κατά τη διάρκεια καταδιώξεων στην Κορινθία και την Αργολίδα, αποδείχθηκε "προφητικός" καθώς είχε προαναγγείλει ότι θα στερούσε ζωές συναδέλφων τους.

Star lamias


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin