20 Μαΐου 2022

Σε νέους ιδιοκτήτες πέρασε το ELAFIVOLIA στην Αράχωβα





Σε νέους ιδιοκτήτες πέρασε διαμέσου της πλατφόρμας πλειστηριασμών το τουριστικό κατάλυμα Elafivolia στην τοποθεσία Τρουβουλού, ιδιοκτησίας της Δάβαρη Αράχωβα, της οποία είναι επικεφαλής ο επιχειρηματίας Πάνος Δάβαρης.


Η τιμή πρώτης προσφοράς για το ακίνητο που κατασχέθηκε για 512 χιλ. ευρώ έχει τεθεί στα 902.000 ευρώ, με επισπεύδουσα τη Cepal και η κατακύρωση έγινε έναντι 1,11 εκατομμύρια.

Το εκτός σχεδίου πόλης αγροτεμάχιο έχει συνολική έκταση 2.976 τ.μ. και το οποίο ουσιαστικά προήλθε από την ένωση 4 όμορων αγροτεμαχίων. Στο οικόπεδο έχουν κατασκευαστεί δύο κτίρια κατοικιών τα οποία αποτελούνται από υπόγειο, ισόγειο και όροφο.


Σύμφωνα με την εξωτερική αυτοψία που έγινε, διαπιστώθηκε ότι λειτουργεί τουριστική μονάδα με την ονομασία Elafivolia, η οποία μάλιστα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο συντήρησης.

Αυτή η δραστηριότητα του Πάνου Δάβαρη που εξέπεσε έρχεται έπειτα από τον πλειστηριασμό των μετοχών του ίδιου στις Χιουντάι Ελλάς έναντι τιμήματος 8,1 εκατ. και ΚΙΑ Ελλάς έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ, ο οποίος, ωστόσο, ανεστάλη.


Ήταν η δεύτερη σανίδα σωτήριας από την οποία κρατήθηκε ο επιχειρηματίας, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Hyundai και Kia Motors στην Ελλάδα μέσω της Π&Ρ Δάβαρη. Το 70% των μετοχών του ομίλου πέρασε στον όμιλο Βασιλάκη, μέσω της συμφωνίας εξυγίανσης, μέσω θυγατρικής της Autohellas.

https://www.mononews.gr/real-estate/p-davaris-se-neous-idioktites-to-xenodochio-stin-arachova

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin