4 Μαΐου 2022

24-26 Ιουλίου τα Πανελλήνια πρωταθλήματα Open Water και Masters Open Water, στα ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ

 ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ MASTERS




Με οδηγό την περσινή επιτυχία, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Παραλία Διστόμου και φέτος

Η Παραλία Διστόμου στα Άσπρα Σπίτια θα υποδεχτεί και φέτος (24-26 Ιουλίου) τα Πανελλήνια πρωταθλήματα Open Water και Masters Open Water, με τις καλύτερες των προϋποθέσεων και την «προίκα» της περσινής πετυχημένης αντίστοιχης διοργάνωσης.






Η απόφαση της ΚΟΕ να γίνει και φέτος το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στον ίδιο τόπο όπου, τον περασμένο Σεπτέμβρη, είχαμε σπουδαίους αγώνες, ασφαλώς και δημιουργεί την αισιοδοξία για μια διοργάνωση ακόμη υψηλότερου επιπέδου.


Συνεπιβάτες της πρωτοβουλίας της ΚΟΕ, η Περιφερειακή της Επιτροπή Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας, ο τοπικός ιστορικός σύλλογος Α.Ψ.Λ Μεδεών, ο Δήμος Διστόμου – Αράχωβας – Αντικύρων, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Χορηγός, Όμιλος Μυτιληναίου.


Την όλη προσπάθεια συντονίζει, ως πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, η Ελευθερία Σαραντίδου, Ταμίας του Δ.Σ και πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας.


Η ιδιαιτερότητα φέτος είναι ότι οι αγώνες

των Masters διαχωρίζονται σε ανεξάρτητο πανελλήνιο πρωτάθλημα (24 Ιουλίου), ενώ το επόμενο διήμερο (25-26 Ιουλίου) θα ακολουθήσει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα όλων των αγωνιστικών κατηγοριών.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin