1 Φεβρουαρίου 2022

Συνέλαβαν υψηλόβαθμο στέλεχος του Χιονοδρομικού Κέντρου

Συνέλαβαν υψηλόβαθμο στέλεχος του Χιονοδρομικού Κέντρου

Προκλήθηκε συγχρωτισμός  λόγω τεχνικού  προβλήματος

 



Στη σύλληψη του υψηλόβαθμου στελέχους του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού προέβησαν την Κυριακή το μεσημέρι δυνάμεις του Αστυνομικού Σταθμού Γραβιάς, για παραβίαση των μέτρων που αφορούν τον περιορισμό της COVID 19.

Πιο συγκεκριμένα γύρων στις 14:30 το μεσημέρι της Κυριακής συνελήφθη υψηλόβαθμο στέλεχος του Χιονοδρομικού Κέντρου, επειδή κατά τις ώρες 09:00 με 11:00 κατελήφθη να παραβιάζει τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του COVID 19. Ειδικότερα, δε λειτουργούσε ο αναβατήρας της εισόδου, λόγω τεχνικού προβλήματος, με αποτέλεσμα το συγχρωτισμό 1000 περίπου επισκεπτών στον εξωτερικό χώρο του Χιονοδρομικού Κέντρου!

Πηγή : Ώρα της Φωκίδας 

Ανακοίνωση εξέδωσε το χιονοδρομικό για την ταλαιπωρία των επισκεπτών την Κυριακή 30.1.22.

Ανακοίνωση

¨Προς όλους τους επισκέπτες μας που ταλαιπωρήθηκαν την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, λυπούμαστε για την αναστάτωση που προκλήθηκε από την καθυστερημένη λειτουργία των αναβατήρων του Χιονοδρομικού μας Κέντρου.

Δυστυχώς, η χιονοθύελλα του Σαββάτου που συνεχίστηκε μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής και η σφοδρότητα του φαινομένου, σε συνδυασμό με την έντονη ομίχλη, δημιούργησαν τεράστια προβλήματα στη διαδικασία αποπαγετοποίησης των αναβατήρων μας.

Παρά  τις τιτάνιες προσπάθειες που κατέβαλλε το προσωπικό μας δεν κατέστη εφικτή η λειτουργία του Κέντρου, σύμφωνα με το προβλεπόμενο ωράριο, καθώς χρειάστηκε περισσότερος χρόνος για την αποκατάσταση των προβλημάτων λόγω της απρόβλεπτης εξέλιξης του καιρικού φαινομένου, αλλά και των επιπρόσθετων μέτρων ασφαλείας που έπρεπε να τεθούν κατά τη διάρκεια των εργασιών για την προστασία του προσωπικού μας.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο άνοιξε για το κοινό με δίωρη καθυστέρηση γύρω στις 11.00 π.μ., υποδέχτηκε τους χιονοδρόμους και τους επισκέπτες του με απόλυτη ασφάλεια και παράτεινε τη λειτουργία του μέχρι τις 17.30 για να απολαύσει το κοινό το άφθονο χιόνι.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι αξιολογούμε όλα τα δεδομένα, ώστε να διασφαλίσουμε στο μέτρο του εφικτού ότι κάτι τέτοιο δεν θα ξανασυμβεί, λαμβάνοντας, ωστόσο, υπόψη ότι τα προβλήματα πολλές φορές μας ξεπερνούν.”




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin