23 Φεβρουαρίου 2022

Ιωάννα Τούνη- Δημήτρης Αλεξάνδρου: Απόδραση στην Αράχωβα.



Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πραγματοποίησαν μια εκδρομή για το Σαββατοκύριακό, με τα αγαπησιάρικα posts τους στο Instagram να πρωταγωνιστούν.




Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και αυτό αποδεικνύεται από κάθε νέα τους κοινή εμφάνιση, αλλά και από τις κοινές τους δημοσιεύσεις στα social media.




Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχουν πλέον καταφέρει και έχουν πλήρη ισορροπία στη σχέση τους, μιας και, ακόμα και αν εκείνη μένει στην Θεσσαλονίκη και εκείνος στην Αθήνα επί μονίμου βάσεως. Μάλιστα, βλέπουμε ότι η Ιωάννα είναι πολλές μέρες στην Αθήνα, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, όπου ο Δημήτρης άλλαξε σπίτι και εκείνη έπρεπε να τον βοηθήσει στην μετακόμιση και στη διαμόρφωση του χώρου του νέου τους σπιτιού.



Ένας άλλος τρόπος, που εκείνοι έχουν επιλέξει, για να γεμίζουν και τη σχέση τους με λίγη περισσότερη περιπέτεια είναι οι εκδρομές, μιας και βλέπουμε ότι δεν αφήνουν σχεδόν κανένα Σαββατοκύριακο ανεκμετάλλευτο και προτιμούν να κάνουν τις εκδρομές τους. Πριν από λίγες ώρες, είδαμε ότι έκαναν μια μικρή απόδραση στην Αράχωβα, για να περάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης. Η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε σχετικά Instagram Stories στο προφίλ της, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να την έχει συνεχώς στην αγκαλιά του.

Δείτε το σχετικό βίντεο :


========

https://www.gossip-tv.gr/showbiz/video/721768/ioanna-toyni-dimitris-alexandroy-erotiki-apodrasi-stin-araxova-ta-full-in-love-posts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin