21 Φεβρουαρίου 2022

Τελικά η γιαγιά ήταν κλεπτομανής και δεν πεινούσε.

Ακολουθεί αντιδημοφιλης ανάρτηση με πραγματικά στοιχεία #ρεπορτάζ ..
.. το ρεπορτάζ -το παλαιό το αυθεντικό το πεζοδρομιακό- το γνώρισα όπως έπρεπε, στα πεζοδρόμια!
Τότε που τα πραγματικά γεγονότα είχαν χώρο στην ενημέρωση...


Μια σύντομη υπομνηση° η "γιαγιά", η "καθαρίστρια", η "ανέχεια" και το "πιάτο φαΐ", είναι απόλυτα συνυφασμένα με τη δομή της Ελληνικής οικογένειας και την ιστορική πορεία του λαού μας... και έχει αντίκτυπο και επηρεάζουν - με κάθε ανάλογη αναφορα, πολλάκις με αλλότρια κίνητρα- μεγάλο μέρος της κοινωνίας...
Η #καταγγελία όπως δημοσιοποιήθηκε, "συνελήφθη #γιαγιά 70 ετών γιατί ήθελε να φάει (και μετά να κάνει το #τραπέζι στα παιδιά της) και πήρε χωρίς να πληρώσει (εκλεψε) κρέας και τυρί αξίας #€53 και κλήθηκε η #αστυνομία τα πληρώματα προθυμοποιήθηκαν να πληρώσουν το ποσό για να μην της υποβληθεί μήνυση (το μόνο πραγματικό στοιχείο στο ρεπορτάζ) αλλά το ανάλγητο ξένων συμφερόντων κατάστημα ήταν ανένδοτο ..  και πήγαν και οι "αυτόκλητος τιμητές" να καταστρέψουν για να λάβουν δικαίωση"..
Ως προς τα πραγματικά περιστατικά  η "ηλικιωμένη" είναι μια 65χρονη, η οποία λαμβάνει σύνταξη €850 και έχει και περιουσιακά στοιχεία.. έκανε αγορά με καλάθι στο supermarket, δεν πήγε στο συνοικιακό κατάστημα αλλά σε γειτονικό Δήμο κι έκανε τα ψώνια της.. 
Όταν παίρνεις απο το ράφι εμπορικής επιχείρησης προϊόντα χωρίς να πληρώνεις στο ταμείο το αντίτιμο, λέγεται κλοπή και διώκεται κατ έγκληση..
Έκλεψε λοιπόν η 65χρονη προϊόντα όπως είχε κάνει αλλες 14 φορες σε διαφορετικά καταστήματα ενω τεσσερις φορές είχε εντοπιστεί στο ίδιο κατάστημα..  ως κλεπτομανης!
Τις άλλες φορές η επιχείρηση είχαν αφήσει ως μέτρο συνασπισμού την 65χρονη να φύγει,  το περασμένο Σάββατο συνελήφθη άλλη μία φορά και κλήθηκε η Άμεση Δράση! Όσοι είδαν τη σύλληψη ο καθένας έβγαλε τα δικά του συμπέρασμα και στην αναστάτωση που προκλήθηκε "αλληλέγγυοι" με  "παρωπίδες" και επιλεκτικές "ευαισθησίες" έσπευσαν να καταγγέλλουν τους υπευθύνους στο κατάστημα καλώντας σε εμπάργκο στις αγορές και τα κοινωνικά δίκτυα απαίτησαν παρεμβάσεις και αναστολή των κυρώσεων από την επίσημη Πολιτεία...
Άντε να σοβαρευτούμε!
.. να αναζητάτε τις αλήθειες που μπορεί να σας εκπλήξουν και να θέσουν τα "γνωστά" σε ανατροπή όπως είχαν τεθεί ..
Αυτά..
Α.Κ
Υ.Γ ..επίσης σχετικές αναρτήσεις αναφορικά με διάθεση προϊόντων στην 65χρονη που έκλεψε απο superMarket, το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του #Σκλαβενίτη, γνωστοποιήθηκαν τα ακόλουθα: "Δεν αληθεύει, δεν έχουμε προβεί σε κάποια τέτοια ενέργεια. Όπως θα ξέρετε, η επιχείρηση έχει ένα δυνατό κοινωνικό πρόσωπο αλλά δεν προβαλλόμαστε και δεν έχουμε social media. Ακόμα και αν είχαμε κάνει κάτι τέτοιο, δηλαδή, δεν θα το προωθούσαμε και πόσω μάλλον με αυτόν τον τρόπο. Αυτή τη φιλοσοφία έχουμε από πάντα"..
ΥΓ2 .. πίστευε και μη, ερεύνα!
#NantiaReport #ΑΠΟΨΗ #ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ #ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin