15 Ιανουαρίου 2022

Εντυπώσεις -Χιονοδρομικό-Σταθάς. 1-Χ-1 (Σαν παλιό σύστημα ποδοσφαίρου)

Μια κατάπτυστη ανακοίνωση, εξέδωσε σήμερα ένας  χαρτογιακάς που κρύβεται πίσω από το το προσωνύμιο ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ και που ανεβάζει αναρτήσεις στο facebook .







Γύρω στις 11 το βράδυ λοιπόν της Παρασκευής 14/1/22, μετά πράγματι το πρωινό μπάχαλο που επικράτησε στον δρόμο προς το χιονοδρομικό ,1ον λόγω της κακοκαιρίας που επικράτησε τις προηγούμενες ημέρες, 2ον λόγω   της παγοποίησης  του δρόμου, 3ον λόγω  της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου αν και Παρασκευή και 4ον λόγω του πιθανού μη επαρκούς καθαρισμού από το συνεργείο που έχει αναλάβει τον αποχιονισμό του κομματιού από τον Σκαμνό μέχρι το Χιονοδρομικό, το χιονοδρομικό μέσω του fb εξέδωσε μια  ατυχέστατη  και πολιτικάντικη  ανακοίνωση.
 
Πιο συγκεκριμένα η σχετική ανακοίνωση του Χιονοδρομικού, παρότρυνε τους αυριανούς επισκέπτες του χιονοδρομικού, να προσέλθουν μέσω Επταλόφου ή Αμφίκλειας , ως πιο καθαρή διαδρομή μιας και ο Δήμος Αράχωβας, λέει δεν έκανε καλά τον αποχιονισμό.

Κύριοι του χιονοδρομικού : Εσείς πότε θα αναλάβετε τις ευθύνες σας για όλα αυτά που καταγγέλλετε ; 

Εσείς πότε θα αναλάβετε τις ευθύνες σας για όλα αυτά που καθημερινά σας κατηγορούν ;

Μήπως τελικά  τρώγατε και εσείς από την πίτα που σας χάλασε την συνταγή ο νυν δήμαρχος του Δήμου ΔΑΑ , οποίος  εκδίωξε κακήν κακώς τους ξένους εργολάβους αποχιονισμού του συγκεκριμένου κομματιού, με την έναρξη της χειμερινής περιόδου και με αυτήν την ανακοίνωση θέλατε να πάρετε την ρεβάνς  ;

Και τέλος γιατί όλοι ήμαστε γνωστοί σε αυτόν τον τόπο....  Σε καμία περίπτωση ένας θεσμός σαν τον ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ δεν πέφτει στην παγίδα και δεν απαντά σε πολιτικά πρόσωπα. 


Υ.Γ.  1
 Όσο και αν επιθυμείτε την ανάπτυξη της συμπαθέστατης και φιλικής  άλλης πλευράς του Παρνασσού, το 90 % του κόσμου, θα ανέβει από την πλευρά της Αράχωβας έστω και με προβλήματα στον δρόμο.
 
Οπότε φροντίστε να λύσετε τα προβλήματα σας με άλλο τρόπο χωρίς να υπονομεύετε την Αράχωβα.
 
Σκεφτείτε ότι και ότι χιονοδρομικό χωρίς Αράχοβα δεν θα υπήρχε και βέβαια και η ανάπτυξη της Αράχωβας θα ήταν μικρότερη χωρίς το Χιονοδρομικό. 
  

Τελικά έχει δίκιο ο δήμαρχος που κατά διαστήματα σας κατακεραυνώνει με διάφορες ανακοινώσεις και σήμερα θέλατε να περάσετε στην αντεπίθεση.  

Υ.Γ. 2
 Και την άλλη πλευρά του Παρνασσού, Αραχωβίτες την καθαρίζουν.....

Ωρέ λες οι Αγιωργίτες εκχιονιστές, να κάνουν αντίποινα στους εκχιονιστες της πιο  κάτω Αράχωβας???  🙄😜😁😂🙄😜😁😋


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin