29 Ιουνίου 2021

Τροχαίο στο Μαρούσι: Χαροπαλεύει η κόρη του ιδιοκτήτη της "Ακουαρέλας" στην Αράχωβα- "Έχασε" το μωρό που κυοφορούσε







Μάχη για τη ζωή της δίνει η 27χρονη που τραυματίστηκε στο σοβαρό τροχαίο στο Μαρούσι
 UPDATE: 28 ΙΟΥΝ. 21 (18:31)






Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 27χρονη μητέρα ενός κοριτσιού 3,5 ετών, η οποία έχασε και το παιδί που κυοφορούσε, όταν ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, στην άνοδο της Κηφισίας, στο ύψος του Αμαρουσίου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Όπως αναφέρουν ιατρικές πηγές, η κοπέλα είναι διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου "Ερυθρός Σταυρός" και δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή. Σύμφωνα με πηγές του οικογενειακού της περιβάλλοντος η κατάστασή της είναι σχεδόν μη αναστρέψιμη.


Σύμφωνα με πληροφορίες του TheTOC, η 27χρονη είναι κόρη του ιδιοκτήτη του θρυλικού μπαρ - εστιατορίου "Ακουαρέλα" στην Αράχοβα, που είναι γνωστό στέκι επωνύμων, ενώ τα τελευταία χρόνια το μαγαζί "έτρεχε" η ίδια.

Πως έγινε το απίστευτο τροχαίο

Στο τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά το "Δαχτυλίδι" στο ρεύμα της Κηφισίας προς την Κηφισιά, στη συμβολή της με την οδό Σώρου, ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα. Σύμφωνα αστυνομικές πηγές , μια 22χρονη που κατέβαινε την Λεωφόρο Κηφισίας έχασε το έλεγχο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε σχεδόν μετωπικά με το όχημα της 27χρονης.

Το αυτοκίνητο ντεραπάρισε και βρήκε και σε άλλο διερχόμενο όχημα. Από τη σφοδρότατη σύγκρουση στην Κηφισίας τραυματίστηκαν συνολικά 3 άτομα, με την 27χρονη να απεγκλωβίζεται χωρίς τις αισθήσεις της από την άμορφη μάζα σιδερικών. Όπως έγινε γνωστό λίγη ώρα αργότερα η κοπέλα ήταν 6 μηνών έγκυος και από το τροχαίο έχασε το παιδί που κυοφορούσε. Οι άλλες δύο γυναίκες που τραυματίστηκαν κατά τη σύγκρουση δεν διατρέχουν κίνδυνο για την υγεία τους.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τους τραυματίες, ενώ επιχείρησαν και πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα. Λόγω του τροχαίου έκλεισε για λίγη ώρα η μεσαία και η δεξιά λωρίδα της Κηφισίας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς Κηφισιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin