16 Ιουνίου 2021

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΣ 15 χρονών!Του υποκλίνεται όλος ο πλανήτης, αλλά το κράτος, οι φορείς και τα ελληνικά κανάλια δεν του κάνουν την τιμή!

Γιατί όμως υποκλίνεται ο κόσμος μπροστά του?!

Έφτιαξε ένα ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη που έχει και το χαμηλότερο κόστος που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ, αξίας μόλις 500 ευρώ!

Συγκαταλέγεται επίσημα, στους έξι του πλανήτη μας, που έχουν κατασκευάσει InMoov ρομπότ!!

Ο ίδιος χαρακτηρίστηκε η επιτομή της σεμνότητας.

Ανέβηκε τρεις φορές στο βήμα της κατάμεστης αίθουσας της Λέσχης Επιχειρηματικότητας.

Είναι μαθητής της Α' Λυκείου από την Καβάλα, και έχει στο εφηβικό του δωμάτιο ένα ανθρωποειδές ρομπότ, ύψους 1.85 μ. που συνεννοείται σε άπταιστα Αγγλικά!

Στο άκουσμα των επιτευγμάτων του μικρού Δημήτρη ο Στέλιος Χατζηιωάννου ανακοίνωσε την χορηγία 10.000 ευρώ για τις σπουδές του και αμέσως μετά στην ίδια κίνηση, την χορηγία 10.000 ευρώ προχώρησε και ο πρόεδρος της KPMG στην Ελλάδα.

Σε μια τόσο μικρή ηλικία, κατόρθωσε με το προσωπικό του έργο να βάλει την Ελλάδα στην διεθνή κοινότητα δημιουργών τεχνολογικής εξέλιξης, και να βρίσκεται στην κορυφή, με τους πρώτους έξι!

Ασχολήθηκε με τη ρομποτική για πρώτη φορά σε ηλικία 11 ετών. Μόλις τρία χρόνια αργότερα κατάφερε να σχεδιάσει και να κατασκευάσει μόνος του έναν οικιακό εκτυπωτή τρισδιάστατων αντικειμένων!

Δεν υπήρξε βοήθεια απο το ελληνικό Κράτος!
Δεν υπήρξε βοήθεια απο το ίδρυμα Ωνάση!
Δεν υπήρξε βοήθεια απο το Σταύρος Νιάρχος!
Δεν προβλήθηκε από τα μεγάλα κανάλια!

Υπάρχει μυαλό σε αυτή τη χώρα αλλά όχι και ελπίδα για εξέλιξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin