8 Απριλίου 2021

Συνάντηση ΣΤΑΘΑ-ΠΕΤΣΑ και ΣΤΑΘΑ -ΜΠΟΥΡΜΑ




 Στους Δήμους ΔΑΑ και Ορχομενού περιόδευσε την Τετάρτη 7/4/21 ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού και πολιτισμού  της ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΔΑΣ κος Μπούρμας.

Συναντήθηκε τόσο με τον Δήμαρχο ΔΑΑ όσο και με την Δήμαρχο Ορχομενού κα ΚΑΡΑΛΗ.



Την Τρίτη 6/4/21 είχε προηγηθεί  συνάντηση  του  αναπληρωυή υπουργού κου ΠΕΤΣΑ με τον Δήμαρχο του ΔΗΜΟΥ ΔΑΑ και εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου  :


Ένταξη έργων ύψους 600.000 ευρώ από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ στον Δήμο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Τρίτη 6/4/2021 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα συνάντηση του Δημάρχου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας κ. Ιωάννη Σταθά με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, κατά τη διάρκεια της οποίας υπεγράφησαν από τον κ. Υπουργό οι αποφάσεις ένταξης, στο πλαίσιο του Προγράμματος “Φιλόδημος ΙΙ”, που αφορούν σε έργα ύψους 600.000,00 ευρώ στον Δήμο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας.
Το έργο αυτό, που είναι και η πρώτη πρόταση ένταξης σε πρόγραμμα που κατέθεσε η παρούσα Δημοτική Αρχή, περιλαμβάνει τα εξής δύο υποέργα:
Υποέργο Ι: Προμήθεια και εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Αράχωβας και στα γήπεδα 5x5 της Δ.Ε. Διστόμου, Στειρίου και Αντίκυρας
Υποέργο ΙΙ: προμήθεια και τοποθέτηση προκατασκευασμένων αποδυτηρίων στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου Αράχωβας και στο Κλειστό Γυμναστήριο Διστόμου.
Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν και οι προτάσεις που προγραμματίζει να υποβάλει ο Δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας στα πλαίσια του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Υπουργό, καθώς και τα στελέχη της Κυβέρνησης, για την διαρκή αρωγή τους στην υλοποίηση σημαντικών έργων στον Δήμο μας.
Ο Δήμαρχος
Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας
Ιωάννης Σταθάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin