27 Απριλίου 2021

Στις 10-12 Σπετεμβρίου στα ‘Ασπρα Σπίτια, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Open Water

Αρκετά τα θέματα που συζητήθηκαν από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΕ


Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΕ με θέμα τον αγωνιστικό προγραμματισμό σε κολύμβηση και open water. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε και η διεξαγωγή του πανελληνίου πρωταθλήματος, στη Θεσσαλονίκη στις 9-12 Ιουνίου και συγκεκριμένα το Ποσειδώνιο. Μιλάμε για την πιο σημαντική διοργάνωση της ομοσπονδίας στη χώρα, και οι υπεύθυνοι θέλουν να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα ξεκινώντας τις εργασίες από τώρα.

Δείτε παρακάτω όλα τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν από την επιτροπή :

-Οι προγραμματισμένοι για το διήμερο 15-16 Μαϊου "Μακεδονικοί αγώνες" στη Θεσσαλονίκη, να διεξαχθούν ειδικά για φέτος λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί, ως Ημερίδα ορίων για την Περιφέρεια Κεντροδυτικής Μακεδονίας.

-Τις ίδιες ημερομηνίες (15-16/5) Ημερίδες ορίων στην Αθήνα (+15)

-Σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, 22-23 Μαϊου, το Σχολικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης στη Λάρισα, που αποτελεί κριτήριο πρόκρισης για το Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα (16-23 Οκτωβρίου, Κίνα)


-Τις ίδιες ημερομηνίες (22-23/5) Ημερίδες ορίων στην Αθήνα και τις Περιφέρειες (+13-14)

-Στις 28-30 Μαϊου, στο ΟΑΚΑ, το διεθνές μίτινγκ "Ακρόπολις"

-Στις 5 Ιουνίου, Αγώνας πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων ανδρών/Νέων γυναικών, Εφήβω /Νεανίδων, Παίδων/Κορασίδων στο Open Water, αλλά και test event εν όψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος (Σεπτέμβριος), στα 'Ασπρα Σπίτια.

-Στις 9-12 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη (Ποσειδώνιο), το Εθνικό πρωτάθλημα Κολύμβησης. Η διοργάνωση, όπως ειπώθηκε, αποτελεί το κορυφαίο εσωτερικό event του αθλήματος και ως τέτοια θα πρέπει, πλέον, να αντιμετωπίζεται. Ως μια μοναδική γιορτή για όλους του μετέχοντες. Υπό τον Α' αντιπρόεδρο της ΚΟΕ, Λεωνίδα Αθανασιάδη, θα λειτουργήσει σχετική Οργανωτική Επιτροπή, που θα εισηγηθεί σχετικά.


-Στις 19-20 Ιουνίου, στο Σετούμπαλ, η ολυμπιακή πρόκριση στο Open Water, με τη συμμετοχή του 'Αλκη Κυνηγάκη

-Στις 26-27 Ιουνίου, Θερινές Ημερίδες Ορίων στην Κολύμβησης (όλες οι Κατηγορίες)

-Στις 2-4 Ιουλίου, οι Θερινοί Αγώνες Προαγωνιστικών Ηλικιών στην Κολύμβηση

-Στις 6-11 Ιουλίου το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων στη Ρώμη, με αρχηγό αποστολής την Γ' αντιπρόεδρο της ΚΟΕ, Αλεξία Μαρίνη
-Στις 14-16 Ιουλίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης στις Κατηγορίες Παμπαίδων/Παγκορασίδων Β', στο ΟΑΚΑ (Νότος) και το Ποσειδώνιο (Βορράς)

-Στις 17-19 Ιουλίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης στις Κατηγορίες, Παίδων/Κορασίδων και Εφήβων/Νεανίδων, στο ΟΑΚΑ (Νότος) και το Ποσειδώνιο (Βορράς)

-Στις 22-25 Ιουλίου, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων στο Open Water (Παρίσι), με αρχηγό αποστολής το μέλος του Δ.Σ της ΚΟΕ και εκπρόσωπο των αθλητών σ' αυτό, Κέλλυ Αραούζου

-Αρχηγός αποστολής της Κολύμβησης και του Open Water στους Ολυμπιακούς Αγώνες (24/7-1/8 και 4-5/8), θα είναι το μέλος του Δ.Σ της ΚΟΕ, Γιάννης Νάτσιος

-Στις 22-24 Αυγούστου, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στο Open Water (Σεϋχέλλες)

-Στις 24-29 Αυγούστου, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στην Κολύμβηση (Καζάν)

*Στις 4-5 Σεπτεμβρίου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συλλόγων Θάλασσας στην Κολύμβησης, στη Χαλκίδα, με υπεύθυνη την ταμία του Δ.Σ της ΚΟΕ, Ελένη Σαραντίδου

-Στις 10-12 Σπετεμβρίου στα 'Ασπρα Σπίτια, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Open Water


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin