7 Απριλίου 2021

Οι λαμπάδες του συλλόγου ΦΛΟΓΑ, των παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια

Οι λαμπάδες  μας είναι έτοιμες !!

Το Άγιο Φως που θα ανάψει τη λαμπάδα σας τη Νύχτα της Ανάστασης, θα δώσει μορφή στην αγάπη. Η Φλόγα της θα ζεστάνει τις καρδιές σας και η συμμετοχή θα ξημερώσει μια καλύτερη μέρα για όλους μας.

Χέρια πολλά,  μητέρες και παιδιά, με γρηγοράδα και όρεξη, ετοιμάζουν και συσκευάζουν τις παραγγελίες σας. Ο Βαγγέλης και ο Γιώργος 3 και 4 χρονών διαφωνούν έντονα ποιος από τους δύο είχε τα περισσότερα λευκά αιμοσφαίρια στις πρωινές εξετάσεις. H Φωτεινή συσκευάζει λαμπάδες ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να εξηγήσει στον πεντάχρονο γιό της τι είναι το Pet-scan, και πόση ώρα πρέπει να μείνει ακίνητος μέσα στο μηχάνημα. Η Δήμητρα, 8 χρονών με μεγάλη χαρά και περηφάνια βάζει τις καραμέλες στα Πασχαλινά κουτιά. Η Μαρία, κόβει με μανία κορδέλες και ενώ μιλάει με τις άλλες μαμάδες,  σκουπίζει ένα δάκρυ που άθελα ξεφεύγει και χρυσίζει το μάγουλο της. Ο λεβέντης της μόλις μπήκε στο Νοσοκομείο για μεταμόσχευση και αυτή προσπαθεί να γεμίσει τις ώρες της. Η Χριστίνα είναι πιο χαρούμενη γιατί φεύγει την άλλη μέρα.  Τελειώσανε  τις θεραπείες  και φεύγουν επιτέλους για το σπίτι τους.

Σας περιμένουμε. Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε. Στείλτε μας μήνυμα στο floga@floga.org.gr ή επικοινωνείστε τηλεφωνικά στο 210 7485000

Τις λαμπάδες μας θα τις βρείτε
• στο Eshop της Φλόγας     http://eshop.floga.org.gr/epoxiaka-eidi/pasxalines-lampades
• ή μπορείτε να τις παραλάβετε από την αίθουσα εκδηλώσεων της Φλόγας, στο ισόγειο της  Αιγίου 9 και Αρκαδίας γωνία, στο Γουδή, ΤΚ 115 27,  από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα όλες τις μέρες της βδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin