27 Φεβρουαρίου 2019

Απευθείας δρομολόγιο Δελφοί-Μετέωρα από το ΚΤΕΛ Τρικάλων, για τόνωση του τουριστικού προϊόντος.





Ένας από τους ανθρώπους που αναγνώρισε την ανάγκη ακόμη μεγαλύτερης προώθησης του brand name «Μετέωρα» ως τουριστικού προορισμού ήταν ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων, Βασίλης Τζατζάκης...

Έτσι είδαμε πριν μερικά χρόνια να τίθεται σε λειτουργία τοπικό δρομολόγιο για τα Μετέωρα με τουριστικά λεωφορεία - διαφήμιση του προορισμού, ντυμένα ολόκληρα με αερογραφίες στις ποιες θα αποτυπώνονται οι ιερές μονές και οι θεόρατοι βράχοι των Μετεώρων. Ακολούθησαν πέρσι τα απευθείας δρομολόγια Αθήνα- Μετέωρα και Θεσσαλονίκη-Μετέωρα και τώρα μαθαίνουμε ότι σύντομα θα τεθεί σε λειτουργία και ένα νέο δρομολόγιο που κινείται στην ίδια λογική.



Πρόκειται για το δρομολόγιο που θα συνδέσει δύο σημαντικούς αρχαιολογικούς και τουριστικούς προορισμούς, αυτούς των Μετεώρων και των Δελφών. Οι διαδικασίες υλοποίησης του συγκεκριμένου δρομολογίου βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, στην τελική φάση και σύντομα θα τεθεί σε εφαρμογή.

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό η κίνηση αυτή ασφαλώς θα αυξήσει την τουριστική κίνηση στην περιοχή μας και ευελπιστούμε και τις διανυκτερεύσεις των επισκεπτών που είναι και το βασικό ζητούμενο του τουριστικού κλάδου του τόπου μας.

https://www.ekalampaka.gr/portal/article.asp?ArticleId=33409&lang=gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin