22 Φεβρουαρίου 2019

Νέα παραίτηση στον ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ. Μετά τον Θεοδώρου , σειρά είχε σήμερα και η κα ΚΟΣΚΟΒΟΛΗ


Παραιτήθηκε η Κοσκοβόλη






Με μακροσκελή της επιστολή προς την Δήμαρχο Λεβαδέων, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας – Παιδείας & Πολιτισμού παραιτήθηκε από το αξίωμα της.

Καταλυτικό ρόλο στην απόφαση της φαίνεται να διαδραμάτισαν οι πιέσεις που δέχθηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, μετά την ερώτηση του επικεφαλής της μείζονος πλειοψηφίας, ερώτηση που εξωτερικευσε τις εσωτερικές έριδες της Συμπολιτευσης κι όπως αποδείχθηκε ευνόησε την επίτευξη του σχεδιασμού της Δημάρχου Λεβαδέων.

Να θυμίσουμε ότι όπως δήλωσε η ίδια η κ. Κοσκοβολη, η Δήμαρχος στη τελευταία Δημοτική Ομάδα είχε ζητήσει τις παραιτήσεις των αντιδημάρχων, που δε θα συμμετείχαν στην επόμενη αυτοδιοικητική της προσπαθεια. Είχε προηγηθεί για τον ίδιο λόγο το βελούδινο διαζύγιο με τον πρώην αντιδήμαρχο κ. Θεοδωρόπουλο.

ΠΗΓΗ  : http://raptomihani.gr/

=============================================================



Παραίτηση του Θ. Θεοδώρου από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων και καταγγελίες για παρεμβάσεις εξωθεσμικών παραγόντων





Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Λεβαδέων την
Τετάρτη η παραίτηση του Δημοτικού Συμβούλου της ελάσσονος μειοψηφίας Θοδωρή Θεοδώρου με σαφείς αιχμές για έξωθεν παρεμβάσεις με φόντο τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου .

Ο κ. Θεοδώρου δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν θα είναι υποψήφιος ενώ σύμφωνα με πληροφορίες των προηγούμενων ημερών ο παραιτηθείς Δημοτικός Σύμβουλος επρόκειτο να ηγηθεί ψηφοδελτίου.


Το ήθος του κ. Θεοδώρου και τη συμβολή του στη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου εξήραν η Δήμαρχος, οι επικεφαλής των παρατάξεων και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Θέση για το συγκεκριμένο θέμα πήρε και η Δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίασή του αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του ψηφίσματος στο οποίο μεταξύ άλλων επισημαίνει: «Το Δημοτικό Συμβούλιο συμπαραστέκεται στον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Θεόδωρο Θεοδώρου και καταδικάζει τις παρεμβάσεις εξωθεσμικών και τοπικών παραγόντων από όπου και αν προέρχονται, που κατά δήλωσή του τον οδήγησαν στην παραίτησή του από το Δημοτικό Συμβούλιο».

Άμεση ήταν και η αντίδραση του υποψήφιου Δημάρχου Δημήτρη Καραμάνη ο οποίος σε σχόλιό αφού καταδίκασε τέτοιου είδους παρεμβάσεις και πρακτικές έκανε γνωστό ότι εκβιασμούς έχουν δεχθεί και μέλη του συνδυασμού του σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Πριν από λίγες ώρες στο Δημοτικό Συμβούλιο παραιτήθηκε ο σύμβουλος κ. Θ. Θεοδώρου καταγγέλλοντας εκβιαστικές πιέσεις από εξωθεσμικούς παράγοντες προκειμένου να μην προχωρήσει σε κατάρτιση συνδυασμού. Ο συνδυασμός «Αλλάζουμε Σελίδα» καταδικάζει τέτοιου είδους πρακτικές, που μας γυρνάνε πολλά χρόνια πίσω και αμαυρώνουν το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Εκβιασμοί έχουν γίνει και σε στελέχη του δικού μας συνδυασμού.


Δυστυχώς για αυτούς που υιοθετούν τέτοιες πρακτικές είναι γνωστοί και ο ρόλος τους θα αποκαλυφθεί. Θέλουμε μια Τοπική Αυτοδιοίκηση απαλλαγμένη από συμφέροντα και εξαρτήσεις και θα το πετύχουμε!».

Αναδημοσίευση από http://viotianet.gr/

========================================================

Εντωμεταξύ μια  νέα κίνηση που κυοφορείτε στην πόλη της Λιβαδειάς δεν έχει βρει ακόμη αρχηγό , εκτός και αν κάνει μεταγραφή από τα δυτικά του νομού... τα υπόλοιπα εν ενθέτω χρόνω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin