28 Φεβρουαρίου 2019

Και στο βάθος.........νέα ανακοίνωση υποψηφιότητας για τον ΔΗΜΟ Δ.Α.Α.


Στην τελική ευθεία μπαίνουμε στην Ελλάδα  και για τις αυτοδιοικητικές  εκλογές και η ανακοίνωση ημερομηνίας και επισήμως , είναι θέμα χρόνου.

Στον ΔΗΜΟ Δ.Α.Α. για την ώρα η μόνη επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας, είναι αυτή της ΛΑΪΚΗΣ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ , που προτείνει ξανά τον ΛΟΥΚΑ ΖΑΚΚΑ από το Δίστομο και ακολουθεί και η πρόθεση του  Γεωργίου Τσεκούρα από την Αράχωβα

Βέβαια στο παρασκήνιο, οι διεργασίες με πρόσωπα και καταστάσεις στον ΔΗΜΟ Δ.Α.Α., καλά κρατούν.
Τα άτομα που ενδιαφέρονται , έχουν κάνει τις βολιδοσκοπήσεις τους, ζυγίσουν τις καταστάσεις  και ετοιμάζονται για τις τελικές τους κινήσεις.

Πιο κοντά στο νήμα , στο ανακοινώσει την υποψηφιότητα και επίσημα , σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις , βρίσκεται η υποψηφιότητα του
ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΘΑ.




Ο πολύπειρος δημότης - πολιτικός του ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α., ως  πολύ καλός γνώστης της κεντρικής πολιτικής σκηνής, άριστος γνώστης συνδικαλιστικών θεμάτων, έχοντας έμφυτη την τάση να στηρίζει όλους τους ανθρώπους και όλες τις δύσκολες καταστάσεις, μόνιμος κάτοικος του ΔΗΜΟΥ, έχοντας ως μοναδική του επαγγελματική του ασχολία, τα κοινά και προερχόμενος από την βαριά βιομηχανία του Αλουμινίου της Ελλάδας ,    έχει στα πλάνα του την κάθοδο του , με συνδυασμό πλαισιωμένο από άτομα διαπαραταξιακά , έχοντας ως μοναδική ελπίδα να συμμετέχουν όλοι σε μια κίνηση που θα έχει σαν βασικές γραμμές , την ανάπτυξη του Δήμου, την επίλυση χρόνιων προβλημάτων και την καλυτέρευση των υποδομών της περιοχής μας.

Όλοι μέχρι σήμερα γνωρίζουμε τον αγωνιστή Γιάννη Σταθά, διαρκώς ευρισκόμενο στο πλευρό των
πολιτών, ανεξαρτήτως πολιτικών και κοινωνικών πεποιθήσεων. Δίνοντας πάντα τους έντιμους αγώνες του, για την ευημερία του κοινωνικού συνόλου, για ένα καλύτερο μέλλον και πάντα βασικό υποστηρικτή του απλού πολίτη όταν αυτός αδικείται από το " κράτος δικαίου ".
 Πάντα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή κάθε άνισης μάχης και σχεδόν σε όλες βγαίνει νικητής ή ηθικά δικαιωμένος.

 Ο πρώην βουλευτής Βοιωτίας μάχεται νυχθημερόν για τα δικαιώματα των εργαζομένων και των απλών πολιτών Όχι μόνο του δήμου Δ.Α.Α. αλλά και πολλών άλλων περιοχών, μη έχοντας κάτι να κερδίσει , προσθέτοντας το και αυτό ,  στο πλούσιο βιογραφικό του, αν και διανύει μόλις την τέταρτη δεκαετία της ζωής του. 

 Σε καθημερινή βάση δίνει το παρών , με ασταμάτητους και δυναμικούς ρυθμούς, μιας και ζει μόνιμα στο Δήμο Δ.Α.Α.. 

Γνώστης της κεντρικής πολιτικής σκηνής αλλά και των περιφερειακών και τοπικών κοινωνιών ,  με και των προβλημάτων τους,  που τους ταλανίζουν εδώ και δεκαετίες. 

 Αναμένοντας να δηλώσει και επισήμως την υποψηφιότητα του ώστε να ηγηθεί ενός ψηφοδελτίου για να ανακηρυχθεί δήμαρχος στον Δήμο Δ.Α.Α. , ελπίζουμε να δικαιώσει τις προσδοκίες μας και φέρει για πρώτη φορά τον Καλλικρατικό Δήμο σε ρυθμούς ανάπτυξης και να μας ξεκολλήσει από την πλάτη μας την φράση " Δήμος διαρκούς ανικανότητας ανάπτυξης " που δικαίως μας προσκόλλησαν κάποιοι. 


Αν ο πρώτος Καλλικρατικός δήμαρχος Γιάννης ( Πατσαντάρας) ήταν ο ενωτικός και συμφιλιωτής   όλων των πολιτών του Δήμου Δ.Α.Α. , ο δεύτερος Καλλικρατικός δήμαρχος Γιάννης ( Γεωργακός) αν και κολύμπησε σε βαθιά νερά , καταφέρνει και τελειώνει την θητεία του, ελπίζουμε στο τρίτο Γιάννη ( Σταθά), επιτέλους να
λύσει τα καθημερινά προβλήματα και να φέρει την ευημερία μέσω της ανάπτυξης που οφείλεται στους πολίτες αυτού του Δήμου.



Blog Widget by LinkWithin