23 Νοεμβρίου 2014

2 Βίντεο-ντοκουμέντο: Η ώρα του μακελειού στον Πειραιά



Δείτε τον Αλβανό κακοποιό να φεύγει τρέχοντας με το καλάσνικοφ στα χέρια, μετά τους πυροβολισμούς
Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση του Αλβανού κακοποιού, ο οποίος άνοιξε πυρ εναντίον θαμώνων σε μπαρ στο Μικρολίμανο, έχει στα χέρια της η Αστυνομία.



Στο οπτικοακουστικό υλικό που προέρχεται από κάμερες ασφαλείας καταστήματος και μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, απεικονίζεται ο δράστης της επίθεσης να φεύγει τρέχοντας από το κατάστημα, με το καλάσνικοφ στα χέρια, δευτερόλεπτα μετά την επίθεση.

Αρχικά ο άντρας φαίνεται να απομακρύνεται με χαλαρό βηματισμό, ωστόσο, γρήγορα αρχίζει να τρέχει, σε μια προσπάθεια να φύγει από τον τόπο του εγκλήματος.

Ο δράστης άφησε πίσω του 15 τραυματίες, ενώ η αστυνομία βρήκε στο σημείο της επίθεσης 14 κάλυκες.

Σε άλλο στιγμιότυπο από το βίντεο που έχουν στην κατοχή τους οι αρχές, φαίνονται σύμφωνα με πληροφορίες οι λάμψεις από τις ριπές του Καλάσνικοφ, με το οποίο ο δράστης «γάζωσε» τους θαμώνες του καταστήματος.

Πάντως, στην ΕΛ.ΑΣ. έχουν φωτογραφία του δράστη και θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου να φτάσουν στη σύλληψή του. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο «μανιακός» με το καλάσνικοφ είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης που ασχολείται με διακίνηση ναρκωτικών και κυκλώματα πορνείας και τον χαρακτηρίζουν ως εξαιρετικά επικίνδυνο και πιθανώς χρήστη ναρκωτικών.

Μάλιστα, αστυνομικές πηγές λένε ότι ο Αλβανός φαίνεται πως είναι το ίδιο πρόσωπο που είχε ανοίξει πυρ σε καφενείο στον Αγιο Παντελεήμονα στις 6 Νοεμβρίου και είχε σκοτώσει έναν 44χρονο Αλβανό στο Μεταξουργείο, θαμώνα ενός καφενείου.

Σημειώνεται ότι τις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθεί εισαγγελική εντολή για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.






Σχετικά άρθρα





permissospress
Blog Widget by LinkWithin