17 Νοεμβρίου 2014

Φωκίδα : Παραίτηση του αντιπεριφερειάρχη κ. Ράμμου


.



Ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε αργά χθες βράδυ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ επικοινώνησε αμέσως με τον Αντιπεριφερειάρχη της Φωκίδας και του ζήτησε στις 8:00΄ το πρωί να είναι στο γραφείο του.

Το κλίμα το πρωί στο κτίριο της πλατείας Ελευθερίας ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο. Ο Κώστας Μπακογιάννης δεν μιλιόταν, ενώ κάποια στιγμή οι φωνές του ακούστηκαν μέχρι το ισόγειο και την πλατεία.

«Φοβόμαστε και να του μιλήσουμε. Δεν τον έχουμε δει ποτέ ξανά τόσο εξοργισμένο...», έλεγε λίγο αργότερα ένας από τους συνεργάτες του, που έζησε από κοντά όλο το σκηνικό.

Ο Περιφερειάρχης αφού άκουσε τι είχε να του πει ο κ. Ράμμος, του ζήτησε αμέσως να υποβάλει την παραίτησή του, την οποία και έκανε αποδεκτή.

Στην επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας για το θέμα λίγο αργότερα ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Ζήτησα από τον κ. Ράμμο να υποβάλει την παραίτηση του. Στην πορεία μας με διαφανείς διαδικασίες και καθαρή διοίκηση, δε θα επιτρέψω καμία σκιά. Ακόμα και για την παραμικρή υπόνοια, η μηδενική ανοχή είναι μονόδρομος. Ύψιστος στόχος όλων μας πρέπει να είναι η αποκατάσταση των δεσμών εμπιστοσύνης των πολιτών με τους θεσμούς».
Blog Widget by LinkWithin