26 Μαρτίου 2024

Τετραήμερο διεθνών χιονοδρομικών αγώνων στον Παρνασσό

 





Απο την 26η  εως την 29η Μαρτιου και υπο την αιγιδα της Ελληνικης Ομοσπονδιας Χειμερινων Αθληματων , διοργανωνονται στο ΧΚ Παρνασσου αγωνες αλπικου Σκι.

Συγκεκριμενα τις δυο πρωτες μερες θα διεξαχθει το Πανελληνιο πρωταθλημα των κατηγωριων Ανδρων και Γυναικων και τις επομενες μερες θα διεξαχθουν αγωνες για το Βαλκανικο Κυπελλο σκι.


Στα πλαισια της συνεχους αναβαθμισης του επιπεδου των αγωνων ,της προσπαθειας για την διεθνοποιηση οσο και της καταξιωσης σε διεθνες επιπεδο του ΧΚ Παρανσσου η Ομοσπονδια θα εχει την χαρα να φιλοξενησει μερικούς  απο τους καλυτερους αθλητες του κοσμου στο σκι.

Ο Ελληνας δευτερος παγκοσμιος πρωταθλητης Αλεξανδρος Γκιννης, οι Ιταλοι Tomaso Sala , Alex Vinatzer και Filippo Della Vite ( ολοι τους μετεχουν στο world cup ) με παμπολλες διακρισεις , η Εθνικη ομαδα της Βουλγαριας με Zlatkov και Stoilov , και πληθος αλλων πρωταθλητων  απο Σλοβενια, ΗΠΑ, Αυστραλια, Νεα Ζηλανδια, Βελγιο, Βοσνια Τουρκια Κουβειτ και Ουγγαρια , θα ειναι τις επομενες μερες πρωταγωνιστες στο ΧΚ Παρνασσου.

Βεβαιως και ολοι οι Ελληνες πρωταθλητες και πρωταθλητριες θα ειναι εκει!!



Η Ελληνικη Ομοσπονδια  Χειμερινων αθληματων , ο διοργανωτης συλλογος ΕΧΟΣ Λιβαδειας - Snowport και φυσικα το ΧΚ Παρνασσου υποσχονται τεσσερις συναρπαστικες αγωνιστικες μερες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin