12 Μαρτίου 2024

Ειδική συνεδρίαση στον δήμο ΔΑΑ. Θέμα για ζωντανή αναμετάδοση των συμβουλίων.

 




ΠΡΟΣ:

- Τον κ. Δήμαρχο

- Τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

- Τα Συμβούλια των Δημοτικών Κοινοτήτων

 

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης της Ειδικής Συνεδρίασης Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής (για το δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2024 ), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67Α του Ν.3852/2010 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από το άρθρο 7 του ν.5056/2023, η οποία θα πραγματοποιηθεί κατόπιν της υπ΄αριθμ.2021/1.3.2024 πρόσκλησης της κ. Προέδρου, την Πέμπτη 14/3/2024 και ώρα 18:00 δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη (μεικτή διαδικασία), είναι τα ακόλουθα:

Θέμα 1ο : Ενημέρωση με το θέμα της αποζημίωσης για την συμμετοχή δημοτικών συμβούλων σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (Εισηγητής : κ. Ράπτης Ιωάννης, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ )

Θέμα 2ο : Ενημέρωση σχετικά με την απευθείας μετάδοση των συνεδριάσεων όπως αναφέρεται στη «Λειτουργία Δημοτικού Συμβουλίου» (Εισηγητής : κ. Μίχος Ιωάννης, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ )

Θέμα 3ο : Ενημέρωση σχετικά με την τήρηση πρακτικών και υπογραφή αυτών από τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου καθώς και σχετικά με την πρόσβαση σε αυτά. Κανένα πρακτικό ΔΣ μέχρι στιγμής δεν έχει κοινοποιηθεί σε εμάς . Δεν αναρτώνται επίσης εντός 3 ημερών όπως ορίζει ο νόμος

(Εισηγητής : κ. Κοροδήμος Νικόλαος , δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ )

Θέμα 4ο : Παράκληση για ενημέρωση των θεμάτων που προκύπτουν από την επιτροπή εκκαθάρισης , αρ.απ.253/2023 , πρακτικό 38/2023 Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας (Εισηγήτρια : κα Ιγγλέζου Ευσταθία , δημοτική σύμβουλος της παράταξης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ )

Θέμα 5ο : Σχετικά με το μνημείο θανόντων αεροπορικού δυστυχήματος στην Αντίκυρα (Εισηγήτρια : κα Ιωαννίδου Ελισάβετ, δημοτική σύμβουλος της παράταξης ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ )



 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Βασιλική Ζώη Φανουράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin