14 Σεπτεμβρίου 2023

Μια Αραχωβίτισσα , προπονήτρια στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

Νέα προπονήτρια στο Παραμπάντμιντον η Αλεξίου!


 
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει ότι η Σεμίνα Αλεξίου είναι η νέα προπονήτρια στο τμήμα Παραμπάντμιντον του Συλλόγου.

Σε μια σημαντική συμφωνία ήρθε ο Παναθηναϊκός καθώς νέα προπονήτρια στον Σύλλογο στο τμήμα Παραμπάντμιντον είναι πλέον η Σεμίνα Αλεξίου.

Πρόκειται για πτυχιούχο καθηγήτρια φυσικής αγωγής που έχει προπονήσει στο Μπάντμιντον και πάλι σε προγραμματα αθλησης ενηλικων, οπως επίσης και στα πλαίσια αναπτυξιακών προγραμμάτων σε νησιά άγονης γραμμής.

Έχει ιδιαίτερη ενασχόληση με τα ΑμεΑ σε προγράμματα άθλησης στο ΚΠΙΣΝ καθώς και πιστοποιητικό εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com αρκέστηκε να πει «Είναι μεγάλη η τιμή και η χαρά που έρχομαι στον Σύλλογο της καρδιάς μου, καθώς είμαι Παναθηναϊκός από μικρό παιδί. Η ομάδα του Παραμπάντμιντον του Παναθηναϊκού έχει κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα και εντάσσομαι με την ελπίδα και τον στόχο να πάμε το τμήμα ακόμα ψηλότερα»

https://pao1908.com/nea/nea-proponitria-sto-parampantminton-i-aleksiou/?fbclid=IwAR3ZD1lyhseP4vTtwJC_C2G9UCy7mo8aTHErMSqeaf0kvlRs5Qhy8RjJQ_w

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin