6 Σεπτεμβρίου 2023

5 πολίτες του ΔΗΜΟΥ ΔΑΑ , στην μάχη των περιφερειακών εκλογών








Τουλάχιστον πέντε πολίτες  από τον Δήμο ΔΑΑ, διεκδικούν την εκλογή τους στο περιφερειακό συμβούλιο της Στερεάς Ελλάδας, στις επερχόμενες εκλογές.

Δύο άτομα από την Αράχωβα, δύο από το Δίστομο και μια κυρία από την Αντίκυρα, (αυτά έχω εντοπίσει μέχρι ώρας), ρίχνονται στην μάχη για την εκπροσώπηση μας στην περιφερειακή διοίκηση.

Με τυχαία σειρά παρουσιάζουμε τις πέντε αυτές υποψηφιότητες : 


Γιώργος Αγγελόπουλος : Νέος, καθαρός, εργασιομανής και πολλά υποσχόμενος ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και πρώην Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος του Δήμου Διστόμου — Αράχωβας — Αντίκυρας, μετά από εννέα συναπτά έτη στον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης, αποφάσισε να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Απόστολου Γκλέτσου, διεκδικώντας την εκλογή του με φόντο την έως τώρα αυτοδιοικητική του πορεία.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι κάτοικος Διστόμου και εργάζεται στην εταιρεία Αλουμίνιο της Ελλάδος (Όμιλος Μυτιληναίος), στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών. Είναι πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, 1999-2003) με Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών (MSc) στην Εκπαίδευση, Ανθρώπινο Δυναμικό και Πολιτικές Απασχόλησης (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, 2021-2023).

Από το 2004 και για πέντε χρόνια εργάστηκε στην Αθήνα, σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας, την Γαλλική Πολυεθνική Schneider Electric. Έκτοτε επέστρεψε στην Βοιωτία και την εταιρεία Αλουμίνιο της Ελλάδος, όπου εργάζεται έως και σήμερα.

Από το 2019 είναι μέλος της διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Επαρχίας Λιβαδειάς, όπου έχει διατελέσει και Γενικός Γραμματέας. Επίσης από το 2014 έως το 2021 διετέλεσε μέλος της διοίκησης του Σωματείου Ένωση στην εταιρεία Αλουμίνιο της Ελλάδος, όπου έχει υπηρετήσει στις θέσεις του Ταμία και του Αντιπροέδρου. Επιπλέον είναι απόφοιτος της Ακαδημίας της Εργασίας (2016-2018). 


Γεώργιος Σύρος : Μόνιμος κάτοικος Αράχοβας , νέος και επιτυχημένος επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης, καθημερινά εργάζεται και αφουγκράζεται ολόκληρη την κοινωνία τόσο της Αράχωβας όσο και των επισκεπτών της.  Ένας ήρεμος συνομιλητής αλλά και ταυτόχρονα άριστος γνώστης της πραγματικότητας και των προβλημάτων της περιοχής , επιδιώκει να μεταφέρει άμεσα το κλίμα και τις ανησυχίες των πολιτών και των επιχειρηματιών στο κεντρικό όργανο της περιφέρειας , χωρίς χρονοτριβές και παρερμηνείες. Σκοπός του είναι η ανάδειξη των προβλημάτων και η συμμετοχή του στην επίλυση τους με την βοήθεια της περιφέρειας. Άξια η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΦΑΝΗ ΣΠΑΝΟΥ και στην  εκπροσώπηση της Αράχωβας.


'Αννα Μπάρλου : Μόνιμη κάτοικος Διστόμου,  Ασφαλιστική σύμβουλος  στο επάγγελμα, σύζυγος και μητέρα τριών παιδιών, ενεργό μέλος στην κοινωνία του Διστόμου, κατεβαίνει και αυτή στην μάχη, με το ψηφοδέλτιο του ΦΑΝΗ ΣΠΑΝΟΥ.


Υποψήφια με τον Λουκά Αποστολίδη και το ΠΑΣΟΚ, είναι και η Αραχωβίτισσα Γιώτα Παλάτζα, η οποία γράφει χαρακτηριστικά τα εξής : 

Έχω την χαρά να αγωνιστώ μαζί με τον Λουκά Αποστολίδη, ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Βοιωτίας στον συνδυασμό «Πατρίδα μας η Στερεά».

Θα χαρώ πολύ να με στηρίξετε! "


Η Λιλίκα Τρομπούκη από την Αντίκυρα και η συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του κ. Γλέτσου, είναι η 5η υποψηφιότητα από τον Δήμο ΔΑΑ. Μετά την τοπική αυτοδιοίκηση , κάνει την δική της προσπάθεια και στην περιφέρεια .

Καλή επιτυχία σε όλους αυτούς και σε τυχόν άλλες υποψηφιότητες που δεν εντόπισα (ας μου στείλουν οι ίδιοι την συμμετοχή τους και θα την δημοσιεύσω)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin