17 Σεπτεμβρίου 2023

Αισιοδοξία για το μέλλον του ΔΗΜΟΥ ΔΑΑ, η συμμετοχή νέων ατόμων .





Νότα αισιοδοξίας για το μέλλον της ευρύτερης περιοχής μας, αποτελεί η μεγάλη συμμετοχή της νέας γενιάς στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές και  περιφερειακές εκλογές .

Σε κάθε παράταξη , συμμετέχουν άτομα από κάθε ηλικία και η ευχάριστη έκπληξη είναι ότι ο μέσος όρος ηλικίας των υποψηφίων κινείται  κάτω των 50 ετών.

Αποκορύφωμα στον ΔΗΜΟ ΔΑΑ , είναι και η υποψηφιότητα και υποψηφίου Δημάρχου νεαρής ηλικίας , αυτή του κ. ΣΙΔΗΡΑ.

Από όλα αυτά τα άτομα, στο μέλλον θα αναδειχθεί και κάποιος νέος ηγέτης , με εμπειρία πλέον στα πολιτικά και τοπικά γεγονότα, κάτι που σήμερα εκλείπει και παρουσιάζονται μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού,  άτομα που μπορούν να προσφέρουν στο τόπο τους.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει το πολιτικό και τοπικό σύστημα , να μην αποδεκατίσει την νέα γενιά αλλά αντιθέτως να τους δώσει κίνητρα και ώθηση να αναδειχθούν και να προσφέρουν.

Βέβαια ο παλιός είναι αλλιώς αλλά και ο νέος είναι ωραίος .....όπως λέμε πλέον στην καθομιλουμένη. 

Ανεξαρτήτου συνδυασμών και πολιτικών τοποθετήσεων, ήρθε  η ώρα λοιπόν τόσο οι νέοι όσο και οι παλιοί να συνδράμουν και αυτή η σύμπραξη να γίνει δεκτή από τον κάθε μπροστάρη και ο επόμενος δήμαρχος να δώσει χώρο και αρμοδιότητες σε νέα άτομα. 

Και αυτό που πρέπει να αποφευχθεί ? 

   Eίναι  η  απαξίωση των ατόμων που συμμετέχουν σε όλους αυτούς τους συνδυασμούς. Πολλά πρωτοεμφανιζόμενα άτομα , μπαίνουν  και για να  προσφέρουν .

 Δώστε χώρο και αρμοδιότητες σε όλους κοι ΔΗΜΑΡΧΟΙ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin