12 Ιανουαρίου 2023

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Β ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΣ

 





Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και το προσωπικό, εκπαιδευτικό και μη, του Παιδικού Σταθμού Παραλίας Διστόμου ανακοινώνουν ότι ουδεμία σχέση έχουν με την απόφαση της Λαϊκής Συσπείρωσης να προβεί σε καταγγελία στις 11/01/2023 στην ιστοσελίδα e-hani.blogspot.com με θέμα τα ζητήματα στον παιδικό σταθμό.

Η επιστολή που εστάλη από τον Σύλλογο προς τον Δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο είχε συνεργατικό χαρακτήρα με σκοπό τη βελτίωση του Παιδικού Σταθμού. Σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε διάθεση η επιστολή να γίνει δημόσια ή να χρησιμοποιηθεί ως μέσο καταγγελίας ενάντια της Δημοτικής αρχής.
Αρχικά, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε οτι οι συνθήκες στον παιδικό σταθμό δεν ήταν πότε άθλιες. Ακόμη και πριν τα δικά μας αιτήματα, είχαν γίνει εργα στο σχολείο με πρωτοβουλία του δήμου. Έκτοτε, εκ μέρους του Δήμου και με επιμέλεια του ίδιου του Δημάρχου, έχουν γίνει πολλές ενέργειες και παρεμβάσεις ώστε να καλυφθούν, πέρα από τα αιτήματα μας, οτιδήποτε άλλο ήταν απαραίτητο για να λειτουργήσει το σχολείο το συντομότερο δυνατό. Ο Δήμος έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι είναι στο πλάι μας και οφείλουμε αυτό να το τονίσουμε, όπως και το γεγονός ότι το σχολείο έκλεισε με σκοπό να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες προγραμματισμένες εργασίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος στήριξε, ηθικά και οικονομικά τη σύσταση του συλλόγου μας.
Ως εκ τούτου δηλώνουμε ρητά το διαχωρισμό μας από τα όσα γράφτηκαν στην εν λόγω δημοσίευση. Τα παιδιά μας είναι, και πρέπει να είναι, πάνω και πέρα από κάθε είδους συμφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin