29 Μαρτίου 2022

Από την κοπή της πίτας της ΔΩΡΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, στα γραφεία της Δωρικής Αδελφότητας (Δ.Α.) η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Μέλη και φίλοι του Σωματείου αλλά και εκπρόσωποι των Τοπικών Αρχών, έδωσαν το παρόν, συνομίλησαν και αντάλλαξαν ευχές, μετά από πολύ καιρό, εξαιτίας των μέτρων κατά της πανδημίας Covid-19.
Συγκεκριμένα στην εκδήλωση παρευρέθησαν,
κ. Ιωάννης Μπουγας βουλευτής Φωκίδας, κα Νάντια Γιαννακοπούλου βουλευτης Δυτικού τομέα Αθηνών, με επιστολή χαιρέτησε την εκδήλωση ο Υπουργός Χάρης Θεοχαρης, κ. Γεώργιος Δελμούζος Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας, κ. Γιώργος Καπετζωνης Δήμαρχος Δωρίδας, κ. Δρόσος Παρασκευάς Γραμματέας περιφερειακού συμβουλίου, κ.Τ.Φλωρος εκπ.μειζωνος αντιπολίτευσης, κα Γιώτα Γαζή τ.ΔημαρχοςΑμφισσας, οι Δημ. Σύμβουλοι κ.Γλυμιτζας, Φλέγκας, Μαρτέκας, Ιουλία Κιουπη Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα,η Πρόεδρος Ομοσπονδίας ΒΔ Δωριδας κα Τσακατούρα, ο κ. Ευσταθίου Προεδρος Δημοτικου Συμβουλίου Καλλιθέας, ο κ. Ξηρομάμος Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων αλλά και Συλλόγων των χωριών της Δωρίδας.

Σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλιμα η εκδήλωση εκλεισε με τη βράβευση του απερχομένου Προέδρου της Δ.Α. με τιμητική πλακέτα, κ.Ιωαννη Μπαλατσούρα  και του απερχόμενου Αντιπρόεδρου κ.Μιχαλη Δρίτσα για την αριπρεπή και αρίζηλο προσφορά τους στην Δ.Α. και στη Δωρίδα.

Ευχή όλων μας οι συνθήκες να επιτρέπουν να ανταμώνουμε με την ίδια ενότητα και ομοψυχία οσο το δυνατόν συχνότερα! #Δωριείς #Συμπατριώτες #Ενοτητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin