15 Μαΐου 2021

Αραχωβίτης δημιούργησε ένα project με θέμα τη digital νουβέλα. Απαραίτητη η στήριξη του.




 Ο Φοίβος Σύρος έχει ανεβάσει στο kickstarter, το οποίο είναι μια διεθνής πλατφόρμα κοινωνικής χρηματοδότησης που ενισχύει νέους δημιουργούς και τις επιχειρηματικές τους ιδέες, ένα demo (δηλαδή το προσχέδιο) μιας digital (ηλεκτρονικής) δραματικής, αστυνομικής νουβέλας δικής του έμπνευσης.

Είναι ένα έργο βασισμένο σε μια ιστορία που έχει γράψει ο ίδιος στην αγγλική γλώσσα και θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα και στα ελληνικά, έχει δημιουργήσει το design και έχει επιμεληθεί όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες με μεγάλο ενθουσιασμό και πάθος.
Είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται στην Ελλάδα ένα project με θέμα τη digital νουβέλα σε γιαπωνέζικο στυλ με δυτική επιρροή (anime/manga) και για την πραγματοποίηση της χρειάστηκε η τεχνολογική υποστήριξη και η αυθεντική μουσική επένδυση εξειδικευμένων συνεργατών από διάφορες περιοχές του κόσμου.
Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε χωρίς καμία απολύτως διαφήμιση, αλλά ήδη έχει εκτιμηθεί πολύ θετικά διεθνώς και εμφανίζεται σε πολλά media ξένων χωρών.

Ο Φοίβος ευελπιστεί τώρα, με τη στήριξη και την ενίσχυση του κόσμου, να πιάσει εγκαίρως τον οικονομικό στόχο που απαιτείται, ώστε να συνεχιστεί η εξέλιξη αυτής της υπόθεσης.
Ευχαριστούμε όλους όσοι υποστηρίζουν και προωθούν αυτό το επιχείρημα και στέλνουμε τους χαιρετισμούς μας σε όλους με αγάπη.

*Τέταρτη μέρα σήμερα είμαστε στο 23% του στόχου! Απομένουν 26 μέρες ακόμη για την ολοκλήρωση.
*Like & Subscribe!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin